ANNONCE

Er du på udkig efter din næste store madoplevelse? Ferie er godt, fordi der er tid til at slappe af, men for mange er ferier også tæt koblet sammen med kulinariske oplevelser. Lej en bil på ferien i USA og bestem selv, hvilke restauranter du vil besøge.

Sødt og salt fra morgenstunden

USA er især kendt for god, bastant mad. Morgenmaden er ingen undtagelse. Hvis du gerne vil prøve en rigtig amerikansk morgenmad, kan du med fordel bestille lumberjacks på en diner.

Lumberjacks er tykke amerikanske pandekager serveret med røræg, bacon og pølse. Hæld sirup ud over retten og smag det søde blande sig med det salte i en ægte amerikansk morgenmad.

De hurtige retter

I USA er der et væld af forskellige fastfood-kæder, og de er godt besøgt af amerikanerne. Især ved frokosttid og aftensmad. Her kan man blandt andet bestille burger, burritos og pomfritter. Men også sundere alternativer som salater.

Mens du er i USA bør du tage dig tid til at besøge en ægte amerikansk diner til frokost eller middag. Bestil en milkshake og en burger, og sug den amerikanske oplevelse til dig.

Lander du på en autentisk, amerikansk diner kan du næsten også være sikker på, at du får dig en samtalemakker. Det ligger meget mere til amerikansk kultur at snakke med fremmede, end det gør til dansk kultur. Og når du kommer udefra, er det klart, at folk lige skal høre, hvem du er.

De rigtig gode madoplevelser

Leder du efter madoplevelser ud over det sædvanlige, er San Francisco byen, som du skal aflægge et besøg. I denne californiske by er der nemlig hele otte 3-stjernede restauranter.

San Francisco og den omkringliggende region har udmærket sig til 80 michelin-stjerner, som er fordelt på 58 forskellige spisesteder.

Så kigger du efter de mest udsøgte kulinariske oplevelser i USA, er San Francisco stedet, du skal besøge. Er du ikke fløjet til San Francisco, men skal transportere dig derhen, er det en god idé at have booket en bil hos en billig biludlejning hjemmefra.

Biludlejning i USA

Som sagt er et godt råd, hvis du vil besøge mange amerikanske byer: Lej en bil på ferien i USA

På ferien i USA bør du overveje at finde en billig biludlejning, hvor du kan leje en bil, som du kan køre rundt i, mens du holder ferie. USA er et fantastisk land at opleve, men afstandene mellem de forskellige byer er langt større end i Danmark.

Ønsker du at få kulinariske oplevelser i flere forskellige byer, kan det derfor være en god idé at finde en billig biludlejning, hvor du kan leje en bil.

Der er stor forskel på priser og service, når det gælder biludlejning. Derfor er det en god idé at læse anmeldelser på de forskellige biludlejere, før du lejer en bil.

Se mere på denne hjemmeside, hvor du kan sammenligne priser fra velkendte udlejningsselskaber.

Når du lejer en bil, er det vigtigt at have styr på forsikring samt hvilke regler, der gælder for kilometerforbrug. Ved udlevering bør du desuden dokumentere eventuelle skader på bilen.

 

Print Friendly, PDF & Email

x