Mad til dine gæster

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

Skal du have gæster? Så skal maden være ekstra lækker. De fleste af os, vil gerne have ekstraordinær mad, når der kommer gæster. Det kan være i forskellige henseender. Fødselsdag, bryllup, jubilæum eller andet. Uanset hvilken anledning at du inviterer gæster til, så er det med at finde frem til noget lækkert mad.

Hvis I ønsker klassisk mad, så kan du invitere på fisk til forret, steg til hovedret og is/kage til dessert. Det er retter som de fleste kan lide og som kan laves på adskillige måder. Her får du ideer til, hvad I kan få af mad indenfor de forskellige kategorier.

Fisk til forret

Når I skal have fisk til forret, så kan du servere laks. Laks kan laves på mange forskellige måder. Det kan være varm- og koldrøget. Det kan være stegt og bagt. Det er helt op til dig, hvilken form for tilberedning du foretrækker og ønsker. Du skal blot huske på, at det er en forret, så retten må ikke blive for tung.

Steg til hovedet

Det er svært at gå galt i byen med en god steg. Det kan være culotte, cuvette, oksemørbrad eller noget helt fjedre. Det vigtigste er faktisk, hvordan du steger den. Stegen skal nemlig have den helt rette tilberedning, så den ikke er helt rå, men heller ej for gennemstegt. Den skal være lige midt imellem.

Is/kage til dessert

En god belgisk chokoladekage med is til er en sikker vinder. En chokoladekage med flydende kerne indeni er altid lækkert sammen med en vaniljeis.

Bliver det for omfattende?

Hvis du skal holde et større arrangement, kan det måske blive for omfattende at stå med alt maden og planlægningen selv. Hvis dette er tilfældet, kan du hyre et eventbureau som Event Republic. De er netop et eventbureau i København, som gerne afholder events af forskellig art. Du kan læse mere om Event Republic her.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums