Nogle gange gider man bare ikke selv – og det er helt okay

Selv om den billigste og fornuftigste løsning i mange tilfælde er at lave maden selv, så kan der altså være 1000 gode grunde til at bestille udefra.

Nogen gange kan grunden faktisk også være så simpel som, i dag gider jeg bare ikke selv, og det skal man altså huske også er helt okay.

Man behøver ikke at blive fyldt af dårlig samvittighed når man bestiller take-away, køber færdigretter, eller spiser ude. I mange tilfælde kan man få noget der er lige så godt som hvis man selv lavede det, og nogen gange så har kroppen bare lyst til junk. Hvem kender ikke cravingen til saltede pommes frites og fedtede burgere, dagen efter en vild bytur med vennerne.

Færdigretter er blevet bedre

Måske findes der stadig en del af den ældre generation der kigger skævt til færdigmad, for god mad skal da laves fra bunden.
Sådan er det bare ikke længere, man kan sagtens benytte sig af enten komplette færdigretter, eller små hurtige genveje og stadig få en sund aftensmad.

F.eks. er der ofte tilbud på frosne grøntsager som hurtigt kan gøre selv den kedeligste ret til et festmåltid.

Langt de fleste færdigretter uanset om det er pastaretter, risengrød eller klassiske danske retter som bøf med løg og brun sovs er også blevet i bedre kvalitet, så de rent faktisk smager godt når man varmer dem op.

Måltidskasser er et godt alternativ

Rigtig mange har også fået øjnene op for måltidskasser, det er ikke just færdigretter, omend der dog faktisk findes enkelte udbydere af komplette færdigretter i måltidskasser.

Man kan vælge måltidskasser med fokus på fisk, vegetarretter, familievenlige retter og meget mere. Fordelen ved måltidskasserne er at de sparer tid på indkøb og planlægning, og i mange tilfælde går tilberedningen også hurtigere.


En hurtig søgning på nettet giver dig et overblik over de mange forskellige udbydere af måltidskasser, og oftest kan de enkelte abonnementer også tilpasses yderligere inde på udbyderens side, så i f.eks. kan tilkøbe større eller mindre portioner, undgå en bestemt fødevare eller noget helt andet.

En verden af Take-away

Sidst men ikke mindst er der en verden af muligheder inden for take-away. Bestil alt fra junk til gourmet og få det leveret derhjemme.

Det kan være til de aftener man virkelig bare ikke gider selv, eller måske hvis man gerne vil gøre det nemt for sig selv til julefrokosten, venindeaften, fødselsdagsfesten eller en anden begivenhed.

Du kan f.eks. gå på opdagelse på Hungry.dk og se hvilke muligheder du har i dit lokalområde. De samarbejder med over 1800 restauranter

Her kan du helt sikkert finde det du lige står og mangler, hvis du ikke lige har overblikket over alle leverandører af fast food og take away i dit nærområde

Hvis du ofte bruger take away som en løsning, eller bare lige vil have det ved hånden, nemt og hurtigt, så kan du med fordel også downloade deres app, som selvfølgelig fås både til android og iPhone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x