Retter der starter med E

Her kan du finde retter med E.

Eggnog – Beates opskrift på eggnog er en rigtig juledrink. Her få du opskriften, og der er også et lille tip, hvis der er nogle af jer, der foretrækker eggnog uden alkohol.

Eggs Benedict – Morgenmadens Rolls Royce – lækre ingredienser, fantastisk smag og et meget elegant udseende. Lækker opskrift her.

Enchiladas – Krydret med chili – det er den spanske oversættelse af Enchiladas. Det er en dejlig mexicansk ret med tortilla, ost, kylling og meget mere. Den er nem og lave og du bestemmer selv, hvor stærk den skal være.

Enebærgryde – Enebærgryde er en rigtig dejlig ret – jeg kan spise enebærgryde hele året rundt, men hvis ret skal være ret, så er enebærgryde nok mest af alt en vinterret. Klik på linket “enebærgryde” indledende for at finde opskriften.

Engelsk bøf – Den sikre metode til at stege engelsk bøf til perfektion hver gang! Om du vil have din engelsk bøf rød, medium eller welldone er underordnet – her får du den sikre ‘trykkemetode’ der giver det ønskede resultat. Tilbehør er lækker varm kartoffelsalat med rygeost.

Entrecote – Franske bøffer som ikke behøver så meget da der nu er så meget smag i. Her får du en nem måde at tilberede denne bøf sammen med en opskrift på lækker whiskeyosvs – Så blir det ikke bedre!

Eton mess – Den her engelske desert stammer fra det gamle Eton College, der er helt tilbage fra 1400 tallet. Eton mess består primært af jordbær, marengs og flødeskum. Ja det er rigtigt – Eton mess minder på mange måde om den australske/new zealandske dessert Pavlova. Gad vide om ikke også Pavlova opskriften er blevet stærkt inspireret af Eton mess.

Espresso MartiniEspresso Martini er en cremet kaffedrink, som passer perfekt til desserten og kvikker dig lidt op til at komme i den rette feststemning. Den har en dejlig sød smag fra kaffelikøren Kahlúa og den let bitre smag fra kraftig kaffe.

Denne side opdateres løbende, når der kommer flere retter, der begynder med E.