4 nemme retter med fisk

Annonce

Vi ved alle sammen godt, at vi bør spise fisk flere gange om ugen, fordi det er sundt og indeholder det gode omega 3. Men har du ligesom mange andre også lidt en skræk over for at tilberede fisk? Og foretrækker du derfor fiskeolie i stedet? Det behøver du ikke blive ved med, da vi her giver dig 4 nemme og hurtige retter med fisk.

Når først fisken er blevet stegt på panden eller bagt i ovnen, er det de færreste, der kan komme på andre ideer til, hvordan fisken skal laves. Er det også noget, du kan nikke genkendende til? Så læs med herunder, hvor vi giver dig nogle andre ideer til, hvordan du kan forberede og servere fisk på.

Nemme fiskeretter i hverdagen

Det er altid godt med nogle nemme retter med fisk, som du med mange andre hverdagsretter uden fisk kan falde tilbage på og lave i en håndevending, når det skal gå lidt stærkt.

Nudelsalat med ovnbagt laks

Hvis det skal gå stærkt en hverdagsaften, men du også gerne vil have, det skal være sundt, kan du med fordel lave nudelsalat med ovnbagt laks. For med denne ret får du også forskellige grønne grøntsager, bønner og urter, som sammen med lemon giver en helt fantastisk og frisk smag. Det er en ret nem ret, som du kan lave på mindre end en halv time.

Burger med laks

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af laks så prøv at lave en lakseburger. Det er virkelig god og hurtig mad, som er nem at lave. Skift gerne bøffen ud med laks stegt på panden og smør brødet med hvidløgsmayo rørt op med lemon i stedet for barbequesovs eller ketchup. Skru godt op for grøntsagerne og voila! Så har du en rigtig lækker burger, som ovenikøbet er sund. Nemmere og bedre kan det ikke blive.

Fiskeboller i karry

Elsker du boller i karry? Hvorfor så ikke prøve med fiskeboller i stedet? Selvom det er meget anderledes, smager det faktisk rigtig godt. Det er lige så hurtigt at lave som den traditionelle ret og kræver heller ikke mange andre krydderier.

Fiskefilet fra fiskehandleren

Det er altid godt med en fiskefilet. Men hvis du rent faktisk skal få det, der ligner fisk, så skal du købe fileterne hos din lokale fiskehandler. Her får du virkelig fisk, så det batter. Paner det som du plejer og og server det med det sædvanlige tilbehør. Det er både en hurtig ret, men det er også en særdeles velsmagende en af slagsen!

Husk fiskeolien

Ved du allerede nu, at du ikke kommer til at spise fisk 2-3 om ugen? Men at det nok bliver i perioder, at du serverer mere fisk? Så husk at tage fiskeolie som supplement til kosten. Dermed er du sikker på at få de gode omega 3-fedtsyrer. Frisk fisk er naturligvis altid bedre! Men hvis det glipper, eller det bare ikke kan lade sig gøre med ugentlig fisk, er fiskeolie et godt alternativ.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums