Retter med J

Her kan du finde masser af opskrifter og retter med J

Japanske madretter – Der findes mange spændende madretter fra Japan, og i løbet af de sidste 30 år er japanske madretter for alvor slået igennem i Danmark. Særligt har introduktionen af sushiretter været noget, der har gjort japanske madretter populære i Danmark. Japanske madretter er dog meget mere end sushi. Her kan du læse alt om vores japanske madretter.

Jordbærgrød – I denne opskrift får du en nem måde at lave jordbærgrød. klar til at serveres med mælk eller fløde.

Jordbærkage – Mums der er et eller andet ved jordbær, der bare kan gøre dig i rigtig godt humør. Når man så laver jordbærene om til en jordbærkage, så bliver det helt fantastisk. Her får du opskriften på verdens lækreste jordbærkage.

Jordbærmarmelade – Denne opskrift giver dig tre forskellige måder at lave syltetøj på. Find ud af hvilken der er din favorit.

Jordbær-smoothie  – Det bliver man aldrigt træt af – hverken som barn eller voksen. Den her opskrift på jordbær-smoothie bruger bl.a. græsk yoghurt. Det tager kun 10 minutter at lave jordbær-smoothie.

Jordbærtærte – Jordbær går rigtig godt i rigtig mange retter. I denne opskrift er jordbærene tilberedt som en jordbærtærte.

Jordskokkesuppe – Moderne lækker jordskokkesuppe. Naturligvis baseret på jordskokker. Her finder du Danmarks bedste opskrift på jordskokkesuppe.

Juleboller – De her juleboller de er lidt mere julede end normale boller. Juleboller indeholder både sukat, rosiner og så kardemomme. Prøv den lækre opskrift på juleboller her.

Julekager – Oversigt over julens kager og konfekt. Alt fra vaniljekranse til havregrynskugler og klatkager.

Juleretter – Oversigt over de juleretter og opskrifter du kan finde på HurtigMums. Her er der både masser af julesmåkager og tunge klassiske juleretter.

Jægergryde – Der er en del debat om hvad en jægergryde egentlig er. Her får du vores variant på jægergryde, og et lille dyk ned i historien bag navnet jægergryde. God jagt 🙂

Jødekager – Der bliver ikke rigtig jul uden jødekager. Sådan er det hjemme hos os. Her er opskriften på ægte jødekager. Vidste du i øvrigt at begrebet jødekager stammer fra bagerne, der opfandt julekagerne. De var nemlig jøder.

Denne side vil løbende blive opdateret med retter og opskrifter, der begynder med J.