Retter der starter med J

Her kan du finde masser af opskrifter og retter med J

Japanske madretter – Der findes mange spændende madretter fra Japan, og i løbet af de sidste 30 år er japanske madretter for alvor slået igennem i Danmark. Særligt har introduktionen af sushiretter været noget, der har gjort japanske madretter populære i Danmark. Japanske madretter er dog meget mere end sushi. Her kan du læse alt om vores japanske madretter.

Jordbærgrød – I denne opskrift får du en nem måde at lave jordbærgrød. klar til at serveres med mælk eller fløde.

Jordbærkage – Mums der er et eller andet ved jordbær, der bare kan gøre dig i rigtig godt humør. Når man så laver jordbærene om til en jordbærkage, så bliver det helt fantastisk. Her får du opskriften på verdens lækreste jordbærkage.

Jordbærmarmelade – Denne opskrift giver dig tre forskellige måder at lave syltetøj på. Find ud af hvilken der er din favorit.

Jordbær-smoothie  – Det bliver man aldrigt træt af – hverken som barn eller voksen. Den her opskrift på jordbær-smoothie bruger bl.a. græsk yoghurt. Det tager kun 10 minutter at lave jordbær-smoothie.

Jordbærtærte – Jordbær går rigtig godt i rigtig mange retter. I denne opskrift er jordbærene tilberedt som en jordbærtærte.

Jordskokkesuppe – Moderne lækker jordskokkesuppe. Naturligvis baseret på jordskokker. Her finder du Danmarks bedste opskrift på jordskokkesuppe.

Juleboller – De her juleboller de er lidt mere julede end normale boller. Juleboller indeholder både sukat, rosiner og så kardemomme. Prøv den lækre opskrift på juleboller her.

Julekager – Oversigt over julens kager og konfekt. Alt fra vaniljekranse til havregrynskugler og klatkager.

Juleretter – Oversigt over de juleretter og opskrifter du kan finde på HurtigMums. Her er der både masser af julesmåkager og tunge klassiske juleretter.

Jægergryde – Der er en del debat om hvad en jægergryde egentlig er. Her får du vores variant på jægergryde, og et lille dyk ned i historien bag navnet jægergryde. God jagt!

Jødekager – Der bliver ikke rigtig jul uden jødekager. Sådan er det hjemme hos os. Her er opskriften på ægte jødekager. Vidste du i øvrigt at begrebet jødekager stammer fra bagerne, der opfandt julekagerne. De var nemlig jøder.

Andre artikler og anmeldelser

De artikler som ikke lige passer ind i kategorien opskrifter og oversigter over opskrifter kommer her!

Julekalender til voksne – Det er ikke kun børnene, der skal have lov til at nyde julen og blive forkælet. Her er der en oversigt over lækre julekalendere til voksne, hvor nogle forkæler dig med deilkatesser, andre med chokolader og lakridser og som den nye luksus trend vingummier og helt andre med alkohol som juleøl, rødvin og der er endda en julekalender med gin!

Denne side vil løbende blive opdateret med retter og opskrifter, der begynder med J.