Gode tips til en god aften med vennerne

Sponsoreret

Vil du gerne have en god aften med vennerne, og vil du gerne være sikker på, at der ikke kommer til at mangle noget, har vi her samlet et par gode tips til, hvordan du får sådan en aften til at spille. Det handler om at have styr på alle detaljerne, når vennerne kommer på besøg, så det i hvert fald ikke er din skyld, hvis der er noget, der ikke går, som det skal på denne aften.

Sammensæt den perfekte menu

Er det en aften med spisning, handler det jo først og fremmest om at sammensætte den perfekte menu til denne aften. Det er helt op til dig, om du har mod på at kaste dig ud i at lave maden selv, eller om du gerne vil tage det nemme valg og bestille maden udefra. Er du ikke bange for at stå i køkkenet, opfordrer vi da naturligvis til at lave maden selv. Hjemmelavet er altid at foretrække, og så skal du jo bare i gang med at sammensætte den helt perfekte menu til sådan en aften i venners lag.

Sørg for noget godt at drikke

Dernæst skal du jo også sørge for, at der er noget at drikke til maden. Og her kan det være en god idé at vælge drikkevarerne ud fra den menu, som du har sammensat i punkt et. For der er jo nogle retter og nogle madvarer, der passer sammen med særlige drikkevarer. Fx er der nogle retter, hvor det er godt med vin, mens det til andre retter vil være bedre med en god øl. Og så bør du sørge for, at der ikke kommer til at mangle noget på denne front. Drikkevarer må du ikke gå ned på.

Tænk på underholdning til aftenen

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at tænke lidt på underholdningen til denne aften. Måske skal du skaffe et særligt brætspil, arrangere en quiz eller noget helt andet. Det er ikke sikkert, at det bliver nødvendigt med denne underholdning, hvis I hygger jer ganske fint uden, men det kan være meget godt med en backup i baghånden, hvis der på et tidspunkt lige er brug for, at der sker noget andet. Så er det godt at være forberedt med en sjov aktivitet eller leg, som lige kan få pustet liv i vennerne igen, oven på den gode mad.

Lavet i samarbejde med crosstrainerguiden.dk.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums