Husk 6 om dagen eller 600 gram

Sponsoreret indhold

Grøntsager vil altid været en god ting at komme i munden. Det anbefales af sundhedsstyrelsen og andre sundhedsorganisationer, at det daglige indtag af frugt og grøntsager skal ligge på 600 gr. Undersøgelser viser at et øget indtag af frugt og grønt, nedsætter risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kræft.

Siden starten af 00´erne er de fleste stødt på de sjofle reklamer, der blev lanceret omkring ”6 om dagen”. Reklamerne var lavet som en sjov reklamekampagne, der er nem af huske. Billedet af frugter i en sjofel kontekst er noget forbrugerne husker, og samtidig viser undersøgelser, at udover en mindsket risiko for sygdomme ved indtag af frugt og grønt, bliver sexlivet ligeledes bedre.

Opskriften på et sundt liv

Det kan godt virke trist, at skulle sidde og spise frugt og grønt. Det er specielt det mandlige segment, der kan have svært ved tanken om, at skulle begynde at spise mere af det grønne.

Men det behøver ikke at være så kedeligt. Det er nemlig muligt at øge indtaget af frugter på en måde, hvorpå selv mændene syntes det er sjovt. På denne måde fejres den øget lyst til sex også, da et øget indtag af frugt og grønt gør dine kropslige dele mere følsomme.

Hvis du har lyst til at finde flere eksempler på hvilke virkemidler der kan benyttes, kan du med fordel klikke her

Kroppen kan bruges til mange ting, ligeledes er mulighederne for at bruge frugt og grønt i sengen også mange. Undersøgelser viser, at 27% af pigerne har brugt frugt eller grønt, til at tilfredsstille med. Det kan overraske mange, men disse undersøgelser viser bare, at 6 stykker frugt om dagen ikke behøver at være så kedeligt.

Klæd dig pænt på, til din date med kæresten og de 600g frugt og grønt

For at gøre din aften med kæresten og de 600g frugt til en helt speciel aften, kan det anbefales at klæde jeg pænt på, så stemningen bliver den helt rigtige. For specielt at hjælpe den mandlige kæreste med at komme i den rette stemning, og derved gøre de 600g grøntsager til det mindste problem kan påklædningen være med til at hjælpe. Dressme.dk har et bredt udvalg af kjoler, undertøj og badetøj, der passer perfekt til lejligheden.

At spise 600 gram grøntsager om dagen, behøver ikke at være en byrde, men kan omdannes til en uforglemmelig oplevelse, for både manden og kvinden. Ideerne er og mulighederne er utallige, og opskrifterne ligeså.

Denne tekst blev sidst opdateret den 1. maj 2020 16:35

Laust