Oplev hele Malaga og omegn i lejet bil

Malaga er byernes by. Malaga har det hele. Lækkert natteliv, gode hoteller, fine restauranter, kultur og badestrand. Vil du gerne opleve en lille bitte smule mere kan du benytte dansk biludlejning malaga og komme lidt mere ud i landet. Pak bilen og kør ud i det blå, eller beslut en destination før du tager af sted. Med dansk biludlejning Malaga holder du alle muligheder åbne. Herunder får du et par tips til gode udflugter ud i det omkringliggende land.

Pak bilen og kør ud i det blå

Ægte eventyrer kører ikke efter GPS og med faste destinationer. Med dansk biludlejning malaga kan du lege at du er en ægte eventyrer og smutte en tur ud i det blå og bare se hvad der sker.

Hvis du gerne vil have lidt begrænsning på din tur, kan du kører på tid. Du kan aftale med dig selv, eller dine medrejsende at bilen kører, uafbrudt i eksempelvis en time. Om den må skifte retning undervejs er op til dig.

Det man oplever på en tur ud i det blå er altid en overraskelse og minder som du slet ikke vidste du kunne få. Du kan nå fjerne øde strande, bjerge og skøn natur eller måske en lille by med kun en eneste bar og massere af kolde øl.

Besøg smukke og spændende Benajarafe

Vil du gerne have en rigtig destination, før du starter motoren, så er Benajarafe en oplagt mulighed, som ikke ligger ret langt væk. Benajarafe ligger kun 20 kilometer væk. En by der lige som Malaga har det hele, inklusiv den skønne strand. Her finder du de sjove små barer, den skønne kolde øl, shopping til en lidt lavere pris end i selve Malaga og alt muligt andet. Selv om du kun har kørt 20 kilometer, kan du sagtens få oplevelsen af at være i en hel anden verden.

Mirador Del Cochino

17 kilometer i bil, som nok tager lidt tid alligevel, fordi det går lidt op i bjergene, ligger Mirador Del Cochino. Du møder et vildsvin på sin egen klippe og en udsigt som du kun har oplevet i dine drømme. Her kan du tilbringe en dag med din medbragte madpakke, vanddunk og de gode vandresko. Det her er Spanien når det er allersmukkest. Med dansk biludlejning malaga, er der intet der forhindre dig i også at opleve disse smukke natur sider af Spanien, ud over alt det velkendte nede i Malaga.

Torremolinos mod syd

20 kilometer mod syd finder du Torremolinos. Torremolinos er mindre end Malaga og har derfor sin helt egen charme. På forunderlig vis er Torremolinos ikke blevet til en særlig turist præget by. Den har stadig sine gamle smukke stentrapper ned mod vandet og sine små butikker som også er henvendt til den ægte befolkning. Torremolinos er et må du på kort til kan nå med dansk biludlejning malaga og som du aldrig vil fortryde at du besøgte. Her er kølig skønhed og kolde øl til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE