Plakater til køkkenet – dekoration til hjemmets kulinariske centrum

Hvis køkkenet også har en særlig plads i dit hjerte, ved du, at ikke alle plakater til køkken får plads på væggen i husets vigtigste rum. Nej, når det kommer til stedet, hvor smagsoplevelser bliver til, må en udvælgelsesproces i gang, hvor kun de mest skønne og unikke plakater til køkkenet slipper igennem. Så hvad er du mon til? Hvad har du lyst til at spise med øjnene? Der er meget at vælge imellem, så lad os kigge på et par af de muligheder, du har for at bringe køkkenvæggen op på niveau med din kulinariske kunnen.

plakater til køkkenet

Plakater til køkken med de gode råvarer

Omfavn naturens rigdom gennem plakater til køkkenet med håndtegnede og -malede frugter, bær, grøntsager og friske krydderurter. Det friske og farverige ved de mange gode, sunde madvarer giver dig lyst til at kokkerere med dem, skabe sanseoplevelser der når hele vejen rundt. Det håndtegnede præg sikrer dig et unikt udtryk, som sætter en tyk streg under, hvilken køkkenaficionado du faktisk er.

Sundhed gennem sugerør

Det gode, sunde og næringsrige kan du også få i en kop, et glas eller måske gennem et sugerør. Gør det nemt at blande en velsmagende smoothie med køkkenplakat med smoothieopskrifter. Her har du altid opskriften lige ved hånden, og der er så mange valgmuligheder, at din yndlings godt kunne gemme sig flere steder.

Er du mere til det dampende varme skud energi, kunne en teplakat være noget for dig. Der findes mange forskellige tetyper, og fælles for dem er, at de er sunde for dig. Udover sine smukke illustrationer beriger teplakaten dig med spændende viden om eksempelvis hvid te, oolong te og sort te. Teplakater står i nær relation en anden type plakater til køkkenet, nemlig kaffeplakaterne. Dem skal vi ikke tale mere om her, men de er bestemt også et kig værd.

Plakater til køkken med historie

Drømmer du om den gode historie og vintage-udtrykket til din køkkenvæg? Så skal du have fat i et genoptryk fra et af de mange gamle opslagsværker med over hundrede år på bagen. Værker fra dengang, al fauna og flora, herunder det spiselige, blev sirligt og nøjagtigt malet i hånden. Disse plakater til køkkenet har et udtryk, vi hverken kan eller skal lave i dag. I stedet skal vi restaurere de gamle tegninger, så de kan få nyt liv på køkkenvæggen rundtomkring hos dem, der forstår at værdsætte de smukke illustrationer. Her gemmer sig nemlig en masse historie, sjæl og personlighed.

Posters til den søde tand

Kage er lykke i fysisk form, vil nogle mene, Og vi er helt enige. Derfor er en plakater til køkken med håndmalede kager eller farverige doughnuts da slet ikke til at stå for. Især ikke hvis du har svært ved at vente på desserten, eftermiddagskaffen og weekendmorgenbordet.

Hvis du mangler det perfekte par, er kageplakatens bedste ven kaffeplakaten, og sammen kan disse to plakater til køkkenet sikre hyggen i dit køkken. Det er et løfte.

Kulinarisk kunst

Udover de mange plakater til køkkenet med madvarer, kaffe, te, smoothies, øl, vin og cocktails, kan du naturligvis også få kulinarisk kunst. Her kan vi foreslå de smukke stilleben med malerier af smukt anrettet vin, mad og blomster. Du kan også gå efter plakater tegnet med et retrolook eller de grafiske, der eksploderer i glade farver. Afslutningsvis er der også de enkle, men muntre tekstplakater med sjove citater og definitioner.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums