Sådan klarer du rengøringen i et industrikøkken

Sidst opdateret: 18. februar 2021
rengøring

Er du leder af et stort industrikøkken? Så kender du også til vigtigheden af rene overflader og skinnede gulve. Men hvordan klarer du bedst rengøringen, så både din ansatte, kunder og Fødevarestyrelsen er tilfredse? Hyr et professionelt rengøringsfirma som City2Clean – læs mere om mulighederne her!

Vil du gerne have succes som industrikøkken og sende din kunder god, velsmagende mad? Så er rengøringen af dit køkken et ikke uvæsentligt aspekt af forretningen. For det er faktisk enormt vigtigt – og det kan få grimme konsekvenser, hvis det ikke bliver gjort ordentligt.

Fødevarestyrelsen har strikse krav til rengøringen i industrikøkkener. Ellers bliver køkkenbordene arnested for bakterierne, og gulvet hjem for madrester. Og det vil påvirke den mad, du sender ud til dine kunder, og styrelsens syn på køkkenet.

Slip for bekymringer – lad City2Clean klare den

Som leder af en virksomhed eller chefkok i et industrikøkken skal du have mange bolde i luften ad gangen. Og hvis du jonglerer med blot én bold for meget, kan det hele ende på gulvet. Derfor er det vigtigt, at du kan uddelegere nogle af dine opgaver til andre. Og en af dem er rengøringen.

City2Clean er et moderne og professionelt rengøringsfirma, hvis medarbejdere lægger en dyd i at gøre deres arbejde. Vil du også gerne møde ind til et skinnende køkken hver morgen? Så giv dem et kald!

Lad City2Clean klare gulvvask, støvsugning og aftørring af fladerne i dit industrikøkken. De er professionelle, og klarer alle deres opgaver grundigt. Og så har de alle nødvendige remedier til at klare jobbet. Hyr dem, og så kan du fokusere på mere vigtige opgaver som madlavningen og kundehåndteringen.

Øg produktiviteten i køkkenet

Arbejdsomgivelserne betyder også en masse, når det kommer til produktiviteten – også i et industrikøkken.

Hvis der er rent og ryddet, øger det nemlig effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Og i sidste ende kan det også give færre sygedage og dermed større indtjening. Så rengøringen er ikke noget at kimse ad – tværtimod!

Og City2Clean er ikke bare eksperter i indendørs rengøring. De klarer også både trappevask og vinduespudsning. Så vil du gerne have mere lys ind ad vinduerne? Eller vil du gerne slippe for besværet og farerne ved vinduespoleringen? Så klarer de det gerne for dig!

Få en skræddersyet løsning

Vil du også gerne overlade rengøringen til nogle professionelle, så du kan fokusere på dine hovedopgaver? Kontakt City2Clean for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. De tilpasser sig nemlig altid deres kunders behov – hvorfor de også allerede har en stor og tilfreds kundekreds.

Så uanset om du skal have gjort hovedrent hver dag eller bare et par gange om ugen, står de klar. Og hvis du ønsker det, kan du tilføje vinduespolering og trappevask i aftalen. Det klarer de nemlig også med et smil på læben!

Dit køkken er desuden langt fra det første, de arbejder i. Derfor har de også allerede den nødvendige erfaring og de rigtige rengøringsmidler til at ordne opgaven.

Hyr City2Clean som fast rengøringsfirma i dit industrikøkken. Så kan du tage imod Fødevarestyrelsen med et smil næste gang, de kommer for at tjekke standarden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums