Retter der starter med D

Her kan du finde retter der starter med D.

Dadelkugler – Hvis du elsker havregrynskugler, men syntes de er lidt for usunde,  så kan dadelkugler være alternativet for dig. Det er ikke fordi dadelkugler er decideret sunde, men de er mindre usunde end havregrynskugler og meget andet konfekt. Du kan finde de lækreste dadelkugler rullet i enten lakrids eller kokos her. Rent Mums!

Dampet torsk i ovn – Lækker fiskeret – selv for os der ikke er alt for vild med fisk, så kan jeg anbefale denne ret med dampet torsk i ovn. Læs hele opskriften her.

Dark ‘N’ Stormy – Dark ‘N’ Stormy er en sød og krydret cocktail, som er en af danskernes favorit, når der skal bestilles cocktails i byen, nattelivet og på restauranten. Kombinationen af mørk rom, lime og Ginger Beer er både læskende og forfriskende.

Den du ved nok kage – En af de kager, der topper på listen over mest absurde navne er naturligvis Den du ved nok kage. Det ændrer dog ikke på det er en rigtig lækker kage. Du kan finde opskriften på den du ved nok lige her.

Dolma – Dolma er en tyrkisk ret, der direkte oversat betyder fyld. Dolma kan laves enten med kål eller vinblade. Denne opskrift på dolma er lavet på vinblade. Læs hele opskriften på dolma her.

Drømmekage – Den helt store klassiker fra klassens time. Her med en nem og velsmagende opskrift samt ikke mindst historien om drømmekages tilblivelse – vidste du f.eks. at opskriften blev kopieret (uden tilladelse) af en melproducent?

Dulce de leche – Faktisk betyder dulce de leche noget i retning af det sødmen fra mælk, og nogen syntes det smager af Nutella, mens andre syntes at dulce de leche er noget markant andet. Dulce de leche kan bruges i rigtig mange desserter og som kagefyld.

Dyrlægens natmad – Klassisk og lækkert smørrebrød. Gør det ordentligt(!), for det tager kun 5 minutter at lave et imponerende stykke smørrebrød. Du får også historien bag navnet: Dyrlægens natmad.

Andre artikler og anmeldelser

Nedenfor kan du læse de artikler, der ikke hører ind under kategorien opskrifter.

Delonghi Magnifica S – Det her er en espressomaskine fra en af de klassiske kaffebrygger huse. Men holder Delonghi Magnifica S? Det kan du læse mere om i anmeldelse af espressomaskinen Delonghi Magnifica S lige her.