Bliv fri for cellulite med hormonel balance

appelsinhud

Cellulite – ofte også fejlagtigt kaldet appelsinhud – er en bakteriel sygdom, der skyldes hormonel ubalance. Det er noget, der kan give skår i selvtilliden, selvværdet og selvbilledet. Nogle kvinder undgår helt at gå i shorts eller badetøj, fordi de er flove over deres hud. Heldigvis er der måder, hvorpå du kan komme cellulite til livs og få selvtilliden tilbage. Læs mere her.

Mange kvinder døjer med cellulite og appelsinhud, og det kan være både irriterende og frustrerende, da det er svært at komme til livs. For nogle kan det medføre, at de simpelthen dropper at tage på stranden eller aldrig går med bare ben. Det skal være slut! For det er helt normalt, og faktisk anslås det, at op mod 90 % af alle kvinder over 15 år har appelsinhud.

Cellulite eller appelsinhud?

Herhjemme er cellulite eller cellulitis og appelsinhud to ord for det samme, men faktisk er det ikke helt sandheden. Appelsinhud er ujævne og overfyldte fedtdepoter, der sidder lige under huden og skaber en slags bulet og ujævn overflade. Cellulite er derimod en bakteriel infektion i underhuden og fedtvævet, der typisk forårsages af streptokokker eller stafylokokker.

Symptomerne ved cellulite er, at den betændte hud er rød, hævet og smertefuld, mens du kan opleve en tilstand, der minder om influenza, med feber, træthed og generelt ubehag. Du kan få cellulite flere gange i løbet af livet.

Hvad skyldes appelsinhud?

Appelsinhud kan skyldes mange ting, men oftest er det forårsaget af hormonel ubalance. Det medfører:

  • Slapt bindevæv
  • Nedsat blodcirkulation
  • Ophobning af restprodukter

Det skaber små hulrum i bindevævet, hvor fedtet samler sig og skaber den nubrede overflade, vi kender som appelsinhud eller cellulite. Det ses typisk på lår og baller, fordi det er her, kvinder har flest fedtceller.

Vind selvtilliden tilbage

Som beskrevet er der mange kvinder, der lider af appelsinhud eller cellulite. Det er helt normalt og ikke noget, du skal være bange for eller ked af. Alligevel oplever vi, at mange kvinder er kede af deres appelsinhud. Nogle til en grad, hvor de simpelthen stopper med at vise deres ben eller mave.

Cellulite kan altså skabe store begrænsninger i hverdagen, og derfor er det vigtigt at gøre noget ved det. Både for det mentale velvære og vores glæde, men også for det fysiske, fordi vi får mere energi, når vi er glade og trives.

Læge Charlotte Beck har specialiseret sig i hormonel balance og udbyder derfor et 7-ugers forløb med fokus på netop dette. Forløbet hedder ”Hormoner i balance” og kommer hele vejen rundt om det kvindelige hormonsystem.

FRESH-konceptet

Hormonel balance vil ikke bare resultere i mindre appelsinhud, men også mere energi, flottere hud, større glæde og generelt højere livskvalitet. Forløbet er bygget op omkring FRESH-konceptet:

  • Food
  • Recreation
  • Exercise
  • Self-care
  • Happiness

Alle disse faktorer har afgørende betydning for din hormonbalance, og derfor kan du gennem til- og fravalg i disse kategorier hjælpe dig selv på vej til et bedre liv og en mere balanceret hverdag. Helt uden kosmetiske indgreb, hormonbehandlinger og kunstig kemi.

Vind selvtilliden tilbage, og slip for cellulite og appelsinhud i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x