3 smarte måder at folde servietter på

Servietfoldning kan foregå på rigtig mange forskellige måder. Der findes mange metoder, og de fleste er både simple og nemme at lære. Foldede servietter giver din borddækning et mere elegant og flot udseende. Du kan selvfølgelig også finde flere avancerede måder at folde servietter. Disse måder kræver mere øvelse, men du kan se videoer med trin for trin beskrivelser, så dit slutresultat bliver bedre. Se det hos De Sjove Jokes Danmark, og imponer selv dine mest kritiske gæster med en imponerende borddækning.

servietfoldning

Herunder får du en guide til 3 forskellige måder at folde servietter på. Disse måder kan du lære ved at se en video. Det kan også være en hyggelig aktivitet med børnene inden f.eks. julefrokosten eller børnefødselsdagen.

Lær at folde et hjerte

Et hjerte symboliserer både kærlighed, og det er den perfekte måde at folde servietter til f.eks. fester som forlovelse, Valentins dag eller til brylluppet. Det er desuden en nem metode, hvor du også får et smukt hjerte til at pynte på din tallerken.

Udseendet på dette hjerte er meget simpelt. Det fylder ikke for meget, og er ikke for indviklet at give sig i kast med. Derudover er det en romantisk tilføjelse til enhver fest. Et tip er at folde hjertet i røde servietter – og dække bordet i hvide farver. Hermed sættes der mere fokus på farven rød – som jo er kærlighedens eller forelskelsens farve.

Lær at folde et juletræ

Juletræet er næppe en ny måde inden for servietfoldning. Til gengæld er den traditionel og hyggelig. Juletræet er godt til alt, hvad der har med julen at gøre – både juleaften, julefrokosten og alle de andre sammenkomster med god mad. At folde servietten som et juletræ passer lige til vinteren og årstiden, fordi det er koldt, måske sner det, og der ligger gaver under det klassiske juletræ.

Julen er specielt en både spændende og hyggelig årstid for børn, som ikke kan vente med at pakke gaverne op. Vil du øge børnenes oplevelse af jul, så kan du sætte dem i gang med at folde juletræer til borddækningen.

Lær at folde en pyramide

Der er mange, som er både bange eller nervøse for at skabe forandringer. Pyramiden er en anderledes måde at folde servietter på. Du behøver dog ikke være nervøs for at gå i krig med den, for den er ganske elegant. Her har du muligheden for at overraske dine gæster med noget anderledes. Anderledes behøver heller ikke hverken at være kedeligt eller grimt. Anderledes kan også være spændende og forundrende.

Hvilken type serviet skal du bruge til servietfoldning?

Den bedste form for serviet til servietfoldning er tekstilservietter. Disse er nemlig ikke lavet af tyndt papir, men af stof. Det betyder også, at de ikke går i stykker med det samme. De kan også vaskes. Faktisk bruges de grundet kvaliteten også på de fleste restauranter hele landet over. Tekstilservietter er isæt gode, når det kommer til den mere avancerede servietfoldning. Du kan købe tekstilservietter mange steder. Så er det bare at sætte gang i servietfoldningen.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums