Mad over bål med rotisseri og udstyr

Sidst opdateret: 17. august 2022

Sponsoreret

Når det drejer sig om at tilberede mad over bål, er der ingen bedre måde at tilberede det på end med et rotisseri. Ikke alene giver denne tilberedningsform nogle af de mest saftige og smagfulde måltider, du kan forestille dig, men den er også utrolig nem at bruge. Det eneste, du skal bruge, er et rotisseri og det rette udstyr, og så er du klar til at gå i gang. Læs mere om hvilke retter, du kan lave med et rotisseri over bål.

En lækker helkylling

Et bål rotisseri er det oplagte redskab at bruge, hvis du skal lave en helkylling over bål.  Den langsomme, jævne tilberedningsproces sikrer, at kyllingen bliver saftig og mør, mens rotisseriet også giver den et smukt sprødt skind. Du skal sørge for at gnide din kylling med godt med smør, friske urter og lidt citron for at få en himmelsk smag. Du kan købe dit rotisseri med fjernbetjening, hvor du kan styre tilberedningshastigheden. 

Kebab

En anden god ret, du kan tilberede med et rotisseri, er kebab. Det er den perfekte måde at tilberede kød og grøntsager sammen på, da rotisseriet sikrer, at alt bliver tilberedt jævnt. Du skal blot sætte kød og grøntsager på spyd, pensle dem med olie og dine yndlingskrydderier, og så kan du gå i gang. Kylling, lam, oksekød – du kan lave kebab med det hele! Spar endelig ikke på krydderierne, så du får det mest lækre og velsmagende kebab til din pita, durumrulle eller  ris.

Ristede grøntsager

Du kan også bruge et rotisseri til at tilberede lækre ristede grøntsager. Det er den perfekte måde at sikre, at dine grøntsager tilberedes jævnt og bevarer al deres smag. Du skal blot skære dine yndlingsgrøntsager i stykker, dryppe dem med olivenolie og eventuelle krydderier og krydderier, du kan lide, og lægge dem på rotisseriet. Find andet spændende båludstyr her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums