Den perfekte middag til venindeaftenen

Sponsoreret indlæg

Er du i gang med at planlægge en venindeaften? En god pigeaften kræver lidt forskellig planlægning, og noget af det vigtigste at planlægge er maden. For at danne rammerne om en god venindeaften, kræver det nemlig noget lækker mad, som du enten kan stå for selv eller bestille udefra. I denne artikel kommer vi med en guide til, hvordan du kan sørge for en perfekt middag til din venindeaften.

Begynd overvejelserne i god tid

Når du skal planlægge middagen til din venindeaften, er det en klar fordel, hvis du begynder overvejelserne i god tid, da det giver dig den bedste mulighed for at sammensætte en perfekt menu.

Hvis du begynder at tænke over menuen i god tid, har du mulighed for at ændre den undervejs hvis du får nye idéer til, hvordan du vil imponere dine veninder til en hyggelig middag. Når du begynder planlægningen omkring hvilke retter du vil servere i god tid, kan du samtidig begynde resten af planlægningen.

Der skal nemlig også planlægges pynt og hvad du skal have på til den ultimative venindeaften. Du kan fx tage en festlig buksedragt på der er perfekt til en venindeaften, da det hverken er for fint eller kedeligt.

 

Lav en enkel forret

Når du skal i gang med at planlægge maden, er det første du skal tænke på, hvad I skal have til forret. En god forret er kendetegnet ved at være enkel, da det skal fungere som en lille appetitvækker til hovedretten, der venter bagefter.

En god forret kan være mange forskellige retter, og det gælder om at finde noget, som du er god til at lave og som du ved dine gæster vil elske.

forret med laks

Du kan overveje at lade forretten være hummus med brødstave og grøntsagspinde, som dine gæster kan stå og hygge sig med, imens du gør forretten klar.

 

Gør lidt ekstra ud af hovedretten

Hovedretten er uden tvivl det vigtigste, når du skal planlægge middagen til din venindeaften. Ligesom med forretten, handler det om at vælge en ret, som du godt kan lide at lave og som vil gøre dine gæster glade.

Chateaubriand

Der findes uendelige mange gode muligheder for hvordan du kan sammensætte den perfekte hovedret, og det gælder derfor bare om at gå i tænkeboks, og finde ud af hvad du vil servere for dine veninder.

 

En nem dessert som afslutning

Det sidste du skal beslutte dig for når menuen skal sættes sammen, er hvilken dessert I skal have. Det er en fordel enten at vælge en nem dessert, som du hurtigt kan gøre klar, eller en dessert, hvor du kan gøre det meste klar på forhånd.

Det er nemlig ærgerligt, hvis du skal forlade den hyggelige stemning under din pigeaften, for at bruge lang tid på at lave desserten, og det er derfor en fordel, med en dessert som du hurtigt kan gøre klar.

En god dessert kan altid være is – i en eller anden form. Det kan både være hjemmelavet is, islagkage eller måske bare købt is, som du putter i skåle sammen med et par vaffelrør til.

hjemmelavet is

Det godt ved is er også at I tage isen med og sidde i sofaen eller med fødderne op i sengen, hvis din pigeaften slutter med at I skal se en hyggelig film.

 

Muligheder for at bestille maden udefra

Her til sidst vil vi også lige nævne at der selvfølgelig findes gode muligheder for at bestille maden udefra, når du skal arrangere din venindeaften.

Fordelen ved at bestille mad udefra er, at du slipper for at stå med hele arbejdet selv, og derfor også bedre kan slappe af og nyde aftenen med dine veninder. Du kan garanteret finde et kokkefirma, der tilbyder at levere mad til din venindeaften.

Du kan også gå hele vejen, og leje en kok, der kan komme ud og lave lækker med til pigeaften.

 

 

 

Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums

Cookie indstillinger
Annonce