3 gode grunde til at få måltidskasser leveret til døren

Her på hurtigmums.dk sværger vi ikke alene til hurtig mad, det skal også være kvalitet og velsmag. Og vi går hellere på kompromis med tidsforbruget end med kvaliteten og smagen. Men der er en måde, du kan begrænse tidsforbruget yderligere på end ved tilberedningen. Nemlig på indkøbsturen. Få i stedet råvarerne til dine måltider bragt lige til døren.

Der er flere gode grunde til at få bragt råvarerne lige til døren end blot det, at du slipper for turen ned til din lokale dagligvarebutik.

måltidskasser

Måltidskasser er mad til døren – spar tid og penge

Måltidskasser bliver leveret lige ved din hoveddør på et tidspunkt, der passer dig og din familie. Du slipper for kaosset med at skulle handle efter arbejdstid – hvor alle andre også handler – med trætte børn, der tigger, græder og er sultne.

Så kan du gå i butikken én gang om ugen eller mindre, når du har tid, lyst og overskud og uden for butikkens spidsbelastningsperiode og købe de ting, I ellers skal bruge i hverdagen. Det giver dig også færre muligheder for impulsindkøb og dermed en besparelse på lønkontoen.

Undgå ensformig kost – spis varieret og sundt

Når du abonnerer på en måltidskasse, er der sørget for variation. En måltidskasse indeholder sund, økologisk og varieret kost. Du slipper altså for dilemmaet med at stå rådvildt og kigge i butikkens køledisk og tænke, ”hvad skal jeg finde på i dag?” og ende med at købe ind til koteletter, hakkebøf, frikadeller, pasta og kødsovs eller kylling og pommes frites, som I også fik i sidste uge.

Det dilemma kan du naturligvis planlægge dig ud af ved selv at lave madplan. Men det er da nemmere og væsentlig mere spændende at lade andre tage sig af den udfordring. Så kan du bruge din tid på noget mere interessant.

Få ny inspiration – og undgå madspild

Hos de fleste udbydere af måltidskasser kan du selv vælge til og fra – hvis du har kræsne munde at mætte, hvis I er vegetarer, eller hvis der er allergi i familien. Har I sådanne udfordringer i familien, sker det også tit, at det er de samme retter, der står på menuen igen og igen. Fordi det er nemt og hurtigt.

I en måltidskasse følger der opskrifter på nye og velsmagende retter af den slags råvarer, som dy har valgt, der skal være i måltidskassen. Du kan bruge opskrifterne som inspiration, du kan vælge helt ikke at bruge dem, og du kan selvfølgelig også vælge at få inspiration fra nogle af opskrifterne her på siden. Opskrifter skal ikke nødvendigvis følges slavisk, men er en udmærket inspirationskilde.

Selvom der i en måltidskasse ”kun” er det, du skal bruge til en familie af din størrelse, så du ikke har en masse overskud af råvarer, er det jo ikke sikkert, at din familie spiser op. Derfor kan det være en fordel for dig at bestille en måltidskasse, der eksempelvis indeholder fem aftensmåltider, så er der plads til en restedag, ligesom der også er plads til en ”frit valg”-dag, hvor I selv kan bestemme. Eller en dag, hvor I spiser ude. For det er der råd til, når du abonnerer på måltidskasser.

madspild

Picture of Betina

Betina

5 reaktioner

  1. Jeg er også blevet stor fan af måltidskasser, og må bare indrømme at det simpelthen bare gør livet nemmere med 3 drenge på henholdsvis 9, 11 og 15 år, som skal have en masse opmærksomhed. De skal selvfølgelig også have noget nærende kost og her er måltidskasser altså bare ideelle.
    Min mand fandt faktisk et par forskellige måltidskasser på https://www.maaltidskasserne.dk/ og det var faktisk det der gjorde at vi startede med måltidskasserne.
    Kan varmt anbefales!

  2. Jeg har fornyeligt begyndt at bestille måltidskasser selv og er blevet rigtig vild med det. Men jeg har aktivt valgt kun at gå efter de sunde måltidskasser. Jeg har nemlig opdaget at mange af dem er ret usunde selvom de smager godt.

    Jeg brugte https://sundemåltidskasser.dk/ til at finde frem hvilken sund måltidskasse bedst passede til mig. Det er den mest grundige guide jeg har læst indtil videre på området. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums