Retter der starter med I

Her kan du finde HurtigMums retter med i.

Indbagt kylling  – Lækker krydret kylling i filodej. Denne opskrift er dejlig nem og kan laves på ingen tid hvis du køber filodejen!

Indbagt laks – Laksefilet i butterdej med spinat og krydderurter – så bliver det ikke bedre!

Indbagt mørbrad – Find den lækre opskrift på bagt mørbrad. I denne opskrift på indbagt mørbrad bruges der oksemørbrad.

Indbagt pizza – Anden måde at lave hjemmebagt pizza på! Her får du en opskrift til indbagt pizza med forskellige forslag til fyld.

Indbagte rejer – De er lækre, de er sprøde, og du kan sagtens selv lave dem! Her er opskriften på lækre indbagte rejer og som bonus en opskrift på sød chili-sauce.

Indianergryde – lækker gryderet med oksekød og kål og masser af smag. Indianergryde er nemt at lave og tager kun 25 minutter. Men har ikke det store med indianere at gøre, men måsk kan få børnene til at smage på grund af navnet?

Ingefærshot – En af de store sundhedstrends i Danmark er de her ingefærshot. Nogle syntes de er lidt for krads, men drikker dem alligevel fordi, de skulle have nogle gode sundhedsegenskaber. Andre elsker at det her ingefærshot er superkrads, og det er næsten den vigtigste grund til at starte dagen med dem.

Indiske retter – Lækre retter og opskrifter fra en af verdens største og dejligste køkkener. Her får du et lækkert udvalg af indiske retter. Mums. Blandt HurtigMums opskrifter finder du blandt andet dhal, chapati, biryani, chicken korma, raita og meget mere godt.

Injera – Det her fladbrød er fra det etiopiske køkken. Injera bruges typisk som en madpandekage, eller måske rettere så anvendes injera som en form for spiseredskab til resten af maden. Du kan finde den etiopiske specialitet injera lige her!

Irish Coffee – Der er ikke noget bedre på en kold vinterdag end en god kop Irish Coffee, hvor du hælder den varme kaffe  gennem koldt flødeskum og tilføjer whisky og sød, brun farin.

Irsk stuvning – også kaldet Irish stew er ikke hurtig mad. Jo længere tid du lader den irske stuvning simre, jo bedre bliver den. Til sidst er kødet så mørt, at det får tænderne til at løbe i vand. Irsk stuvning er en helt ret i sig.

Iskaffe – Det smager bare godt med kondenseret mælk. To typer bryggemetoder, så du kan selv vælge. Iskaffe er herligt om sommeren, men pas på for det er meget vanedannende.

Islagkage – Hvad er bedre end is og lagkage – svaret er næsten åbenlyst: Islagkage. Du kan næsten smage islagkagens sødme gennem billedet. Find HurtigMums lækre opskrift på islagkage. Det er dog ikke den hurtigste opskrift, og du skal sætte nogle timer af på forhånd til at lave en islagkage.

Italienske kødboller – En baggård i Napoli danner rammen om en ikonisk Disney scene med to hunde – En Lady og en baggårdskøter – som via italienske kødboller har deres første kys. Italienske kødboller smager fint, men sørg lige for stemningen også med Bella Notte, den typiske rødhvide italienske dug og et stearinlys i en buttet vinflaske.

Italienske retter – Der er langt mere end pizza og spaghetti i det italienske køkken. Du kan finde hele vores udvalg af italienske retter på denne oversigtsside. Her kan du både læse om forskellige lasagneretter, risotto, bagna cauda og meget mere spændende italiensk mad.

Anmeldelser

Ismaskiner – Her får du vores oversigt over de 5 bedste ismaskiner. Der er nogle der er rigtig gode, og så er der nogle ismaskiner, der er lidt billigere, og som også sagtens kan lave is.

Denne side bliver løbende opdateret.