I gamle dage var der morgenmad og frokost og det var det!
Sådan er det langt fra den dag i dag. Brunch er en mellemting mellem morgenmad og frokost, og selv ordet brunch er en sammentrækning af Br(eakfast) og (L)unch. Det er en af de ting vi har lykkeligt arvet fra amerikanerne.
Her er en samling af retter, der går godt til Brunch. Du kan selvfølgelig altid tilføje andre eller mixe retterne som du gerne vil.

Æggemuffins
Æggemuffins er fantastisk lækre til morgenmad, brunch, frokost eller som tilbehør til eller en del af aftensmaden. Men det er også en genial måde at få brugt nogle rester af

Amerikanske pandekager
Med min opskrift får du lette og luftige amerikanske pandekager. Små, buttede, velsmagende pandekager med ahornsirup eller god vaniljeis over, der er perfekte at servere til brunch eller som lidt

Vaffeldej
Vaffeldej og vafler. Er du den heldige ejer af et vaffeljern – nyt som gammelt? Det er jeg! Og det er en nem måde at lave noget lækkert til eftermiddagskaffen

Bananpandekager
Bananpandekager – Egentlig ligner de mere klatkager end klassiske Rasmus Klump pandekager. De har i hvert fald samme størrelse som klatkager. Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en

Porretærte
Porretærte! Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at

Humus
Min Humus opskrift – oprindelse og kommentarer Humus stammer fra Mellemøsten og er en pasta/mos som smager skønt som dip til rå grøntsager, til chips eller på madbrød – for eksempel

Krydrede nuggets
Krydrede nuggets – Børnevenlige, både at spise og lave. Når der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme

Frugtsalat
Det er ikke meget der er så forfriskende som en gang frugtsalat. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller

Broccolitærte
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej. Men

Croissant
Croissant – Jeg laver sjældent mine croissanter helt fra bunden. Men det er da lidt blæret at kunne. Men jeg synes, det tager for lang tid, og dem man kan

Røsti
Røsti er jo som bekendt en kartoffelret. Den kan spises, som den er – som hovedret – eller kan spises som tilbehør – nøjagtigt som kartofler plejer her i Danmark.

Laksetærte
Laksetærte – Laks smager jo skønt – det synes de fleste, selv dem der ellers ikke kan lide fisk – og røget laks smager endnu bedre. Butterdej smager også skønt,

Røræg
Der skal ikke bruges ret mange ingredienser, og som regel er det noget de fleste har i huset, så det er en nem måde at friske frokosten op på. Afhængig