Fem nemme opskrifter til housewarming

Sidst opdateret: 2. maj 2020

Sponsoreret indlæg.

Er du lige flyttet i dit nye drømmehus, skal det selvfølgelig vises frem for dine venner og familie. Du kan ikke få armene ned, og det er måske allerede indrettet, som du har gået og drømt om. De seneste måneder har du trippet som et sliksygt barn i bare spænding på, at du snart ville få overdraget nøglerne til din nye bolig, men du er ikke den eneste. Alle, du kender, er også spændte, og de venter bare på, der kommer en invitation deres retning med en indbydelse til din housewarming. Du skal derfor i gang med at planlægge, fordi alt skal være perfekt på denne dag – specielt maden, men den hjælper vi med her.

Tapas

Første bud er blevet en klassiker rundt i de danske byer, og det er ikke for sjovt. Retten er importeret direkte fra Spanien, og den er nok ikke gået din næste forbi. Det er en masse små forskellige retter, der sættes sammen til et overdådigt tag-selv-bord. Det gode ved retten er, at der altid er noget for enhver, det sviner ikke, og så smager det fænomenalt.

Små sliders

Alle kan lide en god burger, men måske føler du ikke for at lave den helt snaskede udgave med fedtede pommes frites, nu hvor de skal rundt og rode i dit hjem. Derfor er sliders en god mulighed for dine gæster, men også for dig. Du kan nemlig lave flere forskellige udgaver. Der kan være en med kylling, pulled pork, den sædvanlige bøf, en vegansk udgave osv. Den kan altså tilpasses alle i din omgangskreds, og så ser det ret godt ud, når du har linet et have af små sliders op på madbordet.

Mad på spyd

Det er simpelt som bare pokker, det er nemt at have med på rundturen i dit hjem, og så smager det ligesom ovenstående muligheder helt perfekt. Det er igen kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan lave forskellige kød- og frugtspyd, så der er noget til alle. Og har du en grill til din rådighed – så kan det kun blive godt.

Ostebordet

Dette er som sådan ikke en opskrift til hovedretten, men skal vi være ærlige, så er desserten også ret vigtig. Ostebordet er en god blanding af udsøgte oste – naturligvis. Men husk også lidt andet, da det ikke er sikkert, at alle falder pladask for dine oste.

Snacks

Det er altid rart at putte lidt sukker i munden, og det vil med garanti falde i god jord, hvis du efter hovedretten har nogle snacks klar. Hvis du vil undgå svineri, skal du måske holde lidt igen med popcorn og chips. Halvdelen rammer ikke munden, og det er lidt fedtet. Hold det til vingummier, cookies, kiks, chokolade, bolsjer mm.

Maden til din house warming skal være perfekt, så dine gæsters kæbe kan ramme gulvet i begejstring, og hvis du vil sikkert i mål, kan du eventuelt se nærmere på ovenstående bud, som alle er meget alsidige, hvorfor ingen vil gå sultne hjem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums