3 lækre hurtige snacks du selv kan lave

Sponsoreret indlæg

Snacks er både lækre at have til den lille sult og til madpakken, en god bog eller et godt glas vin. Det er en god måde at få hygge ind i hverdagsrutinen, hvor alt ellers bare kører for fuld kraft frem. Mulighederne for snacks er mange – for de findes både i sunde og usunde varianter. Kunne du godt bruge nogle ideer til hurtige snacks, du selv kan lave? Så læs med her.

 

Langt de fleste mennesker kan ikke gå igennem en dag uden at snacke. For det er svært kun at holde sig til tre hovedmåltider i løbet af en dag. Særligt på arbejdet eller efter arbejde kan det være rart at have nogle snacks, som sætter gang i energien og motivationen igen. For at det hele ikke skal gå op i kage eller müslibarer, giver vi dig her nogle andre ideer til, hvad du kunne lave som snacks.

 

1. Saltede mandler

Kan du godt lide mandler? Så er denne en snack lige for dig! Saltede mandler er ikke kun en hurtig snack at lave, det er også en lækker snack, som er nem at have med på arbejde!

 

Det fantastiske ved saltede mandler er, at det er en snack, der nærmest ikke kan gå galt. Hvad bedre er, at den kun kræver mandler, vand og salt for at lave – noget langt de fleste har til rådighed derhjemme. Det tager maks en time at lave en god portion saltede mandler, som du kan have til rådighed til madpakken eller en god salat til aftensmaden – og så er det sundt.

 

2. Knækbrød lavet på majsmel

Kan du godt lide knækbrød? Så vil du med garanti elske knækbrød lavet på majsmel! For ikke nok er knækbrød ret lækre, når de er hjemmelavede. Men når du bager dem på majsmel, får de en smag af mexicanske taco-skaller, hvilket er ret lækkert, når energien er ved at være brugt på arbejdet, eller når du lægger dig på sofaen for at læse en god bog.

 

For at gøre dem ekstra lækre kan du med fordel lave noget guacamole eller salsa til at have med. Det gør det lige ekstra lækkert. Hjemmerørt guacamole og salsa smager i øvrigt meget bedre, end det du kan finde i supermarkedet!

3. Flødeboller

 

Det hele skal selvfølgelig ikke kun være sundt – der skal også være plads til lidt søde sager til hvidvinen eller den gode krimibog. Flødeboller smager godt. Men de smager endnu bedre, når du selv laver dem. Der er stor forskel på smagen, og det er virkelig tiden værd.

flødeboller

Når først du har købt ingredienserne, tager det ikke lang tid at lave. Sæt en time eller halvanden af, og så har du altså flødeboller til det næste lange stykke tid (hvis du altså kan holde dig fra at spise flere om dagen).

 

Hvis ikke du er så ferm til at lave flødeboller, eller bare gerne vil være sikker på, at du gør det rigtigt, kan du tage et flødebollekursus her. Gør det eventuelt sammen med din partner eller en god veninde, da det er ret sjovt og lærerigt. Du vil iøvrigt kunne finde mange andre oplevelsesgaver her

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums