Den perfekte fredagshygge med kage og X-Factor

Sponsoreret indlæg

Så kører X-Factor igen hver fredag aften på tv! Og hvad er vel mere hyggeligt end at sidde sammen og heppe med og kommentere på de mange deltagere, mens I nyder lidt dejligt hjemmebag og andre lækkerier. Hvem af jer er hjemmets Blachman og hvem når at få spist mest kage, før de første deltagere er stemt ud?

Står jeres families fredagsaften på tv-hygge i sofaen og er der X-Factor på flimmeren, skal der da også være lidt lækkert at hygge med på bordet. Fredag er jo traditionelt også aftenen med Disneyslik. Så måske er ungerne allerede høje på sukker!

Men lur mig, om de siger nej, hvis der også kommer kage på bordet, når først Blachman og de andre dommere dukker frem på skærmen. Gerne en god og solid kage, der kan holde til mere end bare en enkelt sang. Dem finder du – sammen med så mange andre lækre ting – her på hurtigmums.dk.

Det lugter lidt af melodi grand prix

Når der er en sangkonkurrence i fjernsynet, lugter det lidt af melodi grand prix. Så selv om vi næppe nogensinde kommer til at høre de samme ondskabsfulde svadaer fra hverken den østrigske eller franske jury, som Blachman kan nå at overdænge de sagesløse deltagere med, er det da indlysende, at der må en citronmåne på bordet.

citronmåne

Den har været fast deltager på kagebordet, lige siden det gode gamle melodunte grand prix atter fik dansk deltagelse i 1978 – det år Mabel vandt med Boom-Boom og Brødrene Olsen måtte tage til takke med andenpladsen med San Francisco, der jo senere har været en af deres evergreens.

Citronmånen har alle de ønskede kvaliteter ved en melodi-konkurrence kage. Den er ikke bare lige et stykke kage, du sluger. Og så har den en frisk smag, der kan dulme den dårlige smag, du måske sidder tilbage med, når først Blachman tager fat.

En anden klassiker presser sig på

Der er dog en anden kageklassiker, der gør citronmånen rangen stridig. Det er chokoladekagen, der jo har endnu flere år på bagen som kagebordsfavorit end citronmånen og de andre opkomlinger.

chokoladekage

Dens lækre chokoladesmag passer samtidig perfekt til kaffen, der er hældt op – og ungerne spiser den gladelig til hvad som helst sødt, der er hældt i deres glas. Sødt med sødt på – hit på hit!

Skal kagen have lidt mere X-Factor i sig selv?

Du kan selvfølgelig også gå efter at imponere og servere en kage, der i sig selv har masser af X-Factor. Den var nok lidt sjovere, mens Pokemon Go! var hot. Men mon alle om bordet ikke kan genkende en Pokemon bold, når de ser din vildt fantastiske Pokemonkage – der gemmer på en rigtig lækker chokoladeoverraskelse.

pokemon-kage

Hvorfor griner far så smørret?

Sidder du og tænker, at du har ramt farmands søde tand lige på spidsen, fordi han sidder og griner smørret? Så tjek lige om han også sidder med mobilen fremme? For så har han sikkert satset penge på udfaldet af X-Factor.

For ligesom du kan spille på resultatet af fodboldskampe og andre sportbegivenheder, kan du også spille på udfaldet af X-Factor. Så kan det blive helt lukrativt at sidde og følge med og pludselig hepper du nok lidt mere intenst.

Er du rigtig smart, kan du satse bookmakernes egne penge. Hvordan du gør det, kan du læse mere om her.

 

x