Den 14. marts er det Bøf og blowjob-dag. Det er mandschauvinisternes svar på valentinsdag. Hvor valentinsdag måske er romantik for kvinderne, er det her mændene, der er i højsædet. Der skal bøf på bordet og … nå ja, det sidste finder I selv ud af.
Men der findes mange forskellige slags bøf, så du får lige en række forslag til, hvad du kan servere den 14. marts.
Chateaubriand
Chateaubriand er den ultimative bøf for en rigtig machomand. Den er rød og viril, og den har en størrelse, man kan blive mæt af, og så kan du uden at overdrive servere en ordentlig rødvin til. Klikker du på linket herover eller billedet herunder, får du både opskriften på den franske bøf, forslag til vin og forslag til tilbehør.
Hakkebøf
Hakkebøffen er også værd at nævne. Hvem elsker ikke en god, dansk hakkebøf med brun sovs og bløde løg? Grøntsagerne kan du godt glemme. Grønt er for kaniner og tøsedrenge ikke for RIGTIGE mænd. Så skal han forkæles, skal der være masser af bøf og masser af sovs. Resten er lidt lige meget. Opskriften får du ved at følge linket eller klikke på billedet.
Pariserbøf
Pariserbøf lyder fransk, men er det overhovedet ikke, men hvad betyder det? Ingenting! Pariserbøffen har også noget virilt og mandigt over sig med den rå æggeblomme, friskrevet peberrod, rå løg og kapers – se det er en herreret med mandigt tilbehør. Salatbladet kan du godt glemme, det er jo kun til pynt. Find opskriften ved at klikke på link eller billede.
Mørbradbøf
Mørbradbøf fra gris ligger i den lyse ende af bøfskalaen, og det kan der jo godt være behov for hos nogle mænd. Serveret med en brun sovs og bløde løg, ligesom hakkebøffen, og stegt nænsomt ligesom chateaubrianden, så skal det nok blive til et herremåltid. Klik på link eller billede for at gå til opskriften.
Rødbedebøffer
Rødbedebøffer er der nok en del, der ikke vil mene har noget med bøf at gøre. Men der findes jo også den del af befolkningen, som ikke kunne drømme om at sætte tænderne i noget, der har bevæget sig rundt ved egen hjælp. Vegetaren. Manden som har taget et standpunkt omkring sin kost, men som stadig gerne vil fejre den 14. marts, skal da have en rødbedebøf, som den du finder opskriften på, når du klikker på link eller billede.
Burger
Burger har da ikke noget med bøf at gøre, tænker du måske. Og nej, ikke ud over den bøf, der er lagt imellem de to bollehalvdele, men den skal med alligevel. For den er rejsevenlig. Så er I på farten den 14. marts, så pak en burger, og det bliver med garanti en mindeværdig Bøf og blowjob-dag for jer. Følg linket, eller klik på billedet for at finde opskriften på burger.