Gryderetter

Gryderetter passer umiddelbart ikke ind i vores koncept med hurtig mad, men vi elsker gryderetter og selvom de oftest tager lang tid at lave, så er det tiden værd, men det er slowfood.

Nedenfor har vi en oversigt over nogle af vores mest populære gryderetter:

stegeben

Stegeben

Stegeben er ikke en ret, du laver på nul komma fem, men for pokker da, hvor smager det godt. Stegeben skal stege (simre) så længe, at kødet er så mørt, at

jægergryde

Jægergryde

Jægergryde – Jeg har fået serveret jægergryde mange gange gennem både min barndom og min voksne år. Så jægergryde er en ret, der går mange år tilbage i det danske

kødsovs

Kødsovs

Kødsovs er en ret, der kan varieres i det uendelige. Kødsovs er endvidere en god måde at strække kødet på, hvis I pludselig bliver flere end forventet omkring middagsbordet. Endelig

brunkål

Brunkål

Brunkål er ikke en kåltype som hvidkål, rødkål og grønkål. Brunkål er rigtig god, gammeldags, dansk husmandskost. En rigtig simreret, der tager tid at lave. Brunkål er, som navnet antyder, brunet

kylling i fad

Kylling i fad

En af de gode ting ved kylling i fad – i hvert fald denne variant – er, at alt kastes i samme fad, gryde eller stegeso og tilberedes. Det sparer

Dhal med spinat og tomat

Dhal med spinat og tomat

Dhal – en traditionel ret i det indiske køkken, som regel lavet med linser eller bælgfrugter. Denne med røde linser, spinat og tomat er et helt enkelt, ukompliceret, hjertevarmt og billigt

Paprikagryde

Paprikagryde

Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret,

kikærtecurry

Kikærte curry

Kikærte curry – en lidt anderledes udgave af en klassisk curry, som de fleste kender og elsker. Denne curry laves helt fra bunden, men det skal ikke skræmme nogen, for

Bøf stroganoff

Bøf Stroganoff

Bøf Stroganoff – Mine tænder løber i vand, bare jeg hører ordet – eller ordene – bøf stroganoff. Now we are talking. Bøf stroganoff må siges at være min livret.

enebærgryde

Enebærgryde

Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig. Måske har den sneget sig ind i danskernes hjerte i 60’erne,

millionbøf

Millionbøf

Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer

risotto

Risotto

Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. Det forstår jeg godt. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men

kylling i karry

Kylling i karry

Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt. Du kan selv lave din egen karry – og det er ikke

lammeragout

Lammeragout

  Lammeragout behøver ikke at tage en evighed at tilberede. Det kommer naturligvis an på hvilket stykke lammekød du bruger. Da det skæres ud i tern kan stort set alt

Denne side med gryderetter opdateres løbende, som vi får flere og flere gryderetter ind på siden.