Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller er igen én af de retter, hvor du kan få brugt nogle af dine rester og få lidt ”skjulte” grøntsager i ungerne. Hakket kyllingekød er meget neutralt i smagen, så derfor kan du med fordel selv tune dem i den retning, du synes eller har råvarer til.

Kyllingefrikadeller er i sagens natur frikadeller lavet af en fars blandet på hakket kyllingekød. Her slutter så alle ensretninger. For om muligt er der lige så mange, måske endda endnu flere, måder at lave kyllingefrikadeller på end almindelige frikadeller. Når det så er sagt, så kan du naturligvis også bruge opskriften herunder til frikadeller lavet af hakket svin eller hakket svin og kalv.

Tilbehør til kyllingefrikadeller

Bruger du ikke kun frikadellerne til madpakken, skal der naturligvis tilbehør til. På billedet er de serveret med en sweet and sour sauce og brasede kartofler. Men du kan også servere kyllingefrikadellerne med traditionelt kyllingetilbehør, som brun sovs, agurkesalat og kogte kartofler.

Men egentlig er de meget taknemmelig – nøjagtig som frikadeller lavet på den gode gammeldags måde, så tilbehøret er helt op til dig.

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også disse opskrifter

Cookie indstillinger
Annonce