5 fine fiskeretter

Sidst opdateret: 27. marts 2024

Fisk, fisk, fisk… Det skulle være så sundt, og hvor har vi ofte hørt, at vi skal spise noget mere af det – men hvordan? Hvilke retter skal man lige lave? Fisk kan om noget dele vandene, så det er vigtigt med en god ret, alle i familien holder af. Derfor må man prøve nye retter af, og netop dét har du mulighed for her.

Vi har samlet fem fine fiskeretter som inspiration til den ugentlige fiskedag. Hvis du ikke kan finde din fiskeopskrift her, så anbefaler vi du tager et kig på hjemmesiden fiskeopskrift.dk.

Lakselasagne

lakselasagne

Lakselasagne – Ingredienserne er få, men smagen er ikke til at tage fejl af! Fyldet i den klassiske, italienske ret kan nemlig varieres til det uendelige, så netop ens favoritingredienser indgår i retten. Denne lakselasagne består hovedsageligt af laks, fløde og spinat – en blanding, der får mundvandet til at løbe. Find opskriften ved at klikke på det indledende link eller billedet til højre. (Psssst. Prøv også vores ovnbagte laks, hvis du bare ikke kan få nok af laks)

Tunfrikadeller

tunfrikadeller

Tunfrikadeller – Tunfrikadeller er en rigtig god måde at lokke fisk i de kære børn eller blot personer, der ikke just er særlig vilde med fisk. Tunfrikadellerne er velsmagende og nemme at lave – de er nemlig lavet af tun på dåse. Server dem med kogte kartofler eller ris og en hollandaisesauce, der er smagt til med citron, og vælg dine yndlingsgrøntsager. Bon Appétit! Klik på billedet til højre eller det indledende link for opskriften.

Dampet torsk i ovn

dampet torsk i ovn

Dampet torsk i ovn – Den dampede torsk beholder saft, og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander fremstår torsken som et delikat og smagfuldt stykke fisk. Risen er en oplevelse helt for sig selv – der er stor fordel i at anvende kokosmælk til at koge ris. Klik på det indledende link eller billedet til højre for opskriften.

Laksetærte

laksetærte

Laksetærte –  Selv for kræsne fiskespisere er laks delikat, og røget laks er en klar favorit hos mange. Derfor finder du her en skøn laksetærte med butterdej, hvor alt det gode er at finde. Når retten indeholder både parmesan, fløde, butterdej og røget laks skal man stritte meget imod for at mundvandet ikke skal løbe. Find opskriften via det indledende link eller ved at klikke på billedet til højre.

Fiskefrikadeller

fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller – Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin helt egen fiskefars, og smagen bliver blot endnu bedre, når man selv har valgt smagskomponenterne. Farsen til fiskefrikadeller kan laves af stort set alle slags fisk, hvorfor du her får en grundopskrift, så du har mulighed for at være kreativ i køkkenet og lave lige netop DIN yndlingsvariant. Klik på det indledende link eller billedet til højre for opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums