Retter der starter med N

Her på siden kan du finde retter  med N.

Naanbrød – De bliver lavet over det meste af Asien, men de fleste af os kender Naanbrød fra Indien. I Indien bruger man faktisk naanbrød som både mad og ske på samme tid.

Nachos – De kommer fra grænsen mellem USA og Mexico og de har de bedste fra begge verdener. Nachos smager godt og er hurtige og lave. Nachos kan spises som snacks eller som tilbehør. Nå ja så er Nachos ikke den sundeste spise, but well – de smager godt!

Nakkefilet – Der er flere måder at lave nakkefilet på, men her får du en af de mest populære, men den er ikke særlig hurtig. Du får nemlig en opskrift på ægte langtidsstegt nakkefilet i ovn, og det tager altså over 5 timer med alt inklusiv at lave den ret. Til gengæld er det en utrolig lækker ret, når nakkefiletten først er færdig.

Napoleonshatte – De er naturligvis opkaldt efter Napoleons karektaristiske trekantede og foldede hat. Napoleonshatte er lavet af mørdej, med lækker marcepan indeni og så overtrukket med den dejligste chokoolade. Du kan finde HurtigMums opskrift på napoleonshatte her.

Nasi goreng – Faktisk betyder denne opskrift bare stegt ris, men det er nu ikke bare stegte ris. Det er det i hvert fald ikke i min bog, når man laver nais goreng. Det er en indonesisk inspireret ret. Se opskriften på nasi goreng her!

Nem chokoladekage – lækker svampet chokoladesmag indeni og den karakteristiske sprøde overflade som ikke er tør. Nem chokoladekage kan du bikse sammen på et øjeblik.

Nemme boller – Der findes mange opskrifter på boller, men denne her er virkelig nem og hurtig. De her nemme boller bliver lækre og luftige, og så skal de kun hæve i 20 minutter.

Nemme kyllingeretter – Her finder du en oversigt over dejlige og nemme kyllingeretter. De fleste af disse nemme kyllingeretter er også hurtige at lave. Så det er bare at gå til den!

Nougat – Det her er noget af den mad, der især bliver lavet i julen. Her får du både en opskrift på klassisk brun og blød nougat såvel som den hvide franske nougat, der oftest spises som snack. Den bløde nougat er derimod den der ofte bliver brugt i konfekt! Du får begge opskrifter her!

Nudelsuppe – Denne opskrift på nudelsuppe tager kun 25 minutter at lave. Den er lavet på hønsekødssuppe, og så er denne nudelsuppe lavet med kylling! Find den klassiske opskrift på nudelsuppe her!

Nuggets – Det er en favorit fastfood. Men hvad der er lidt sjovt er, at hvis du laver hjemmelavede nuggets, så går det faktisk slet ikke så hurtigt. Denne her opskrift på nuggets er lavet helt klassisk med kyllling. Du kan sagtens lave denne opskrift med nuggets med børn.

Nytårsmenu – Nu er det jo altid en smagssag, hvad man vælger at sætte på sin nytårsmenu, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. Her får du vores bud på lækre opskrifter og retter til en rigtig dejlig nytårsmenu!

Andre artikler og anmeldelser

Nedenfor får du en oversigt over anmeldelser og artikler, der ikke lige høre hjemme ovenfor.

Nemox Gelatissimo Exclusive – Her får du en anmeldelse af den populære ismaskine med det noget avancerede navn Nemox Gatissimo Exclusive. Læs anmeldelsen af maskinen her!

Nemox Gelato Pro 1700 – Hvis du vil have fat i toppen af poppen, når det gælder ismaskiner, så skal du have fat på Nemox Gelato Pro 1700. Det er en ismaskine i høj kvalitet og som er meget effektiv. Prisen på en Nemox Gelato Pro 1700 er dog også i den noget højere ende. Læs anmeldelsen af Nemox Gelato Pro 1700 her!

Nespresso Pixie – I denne anmeldelse er det den lille Nespresso maskine Nespresso Pixie, der gives et grundigere blik. Du kan her se vores vurdering Nespresso Pixie, samt et forslag til en forhandler!

Cookie indstillinger
Annonce