Retter der starter med O

Her kan du finde retter og opskrifter, der starter med O

Oksefilet  – Her får du den rigtig opskrift på hvordan du laver en langtidsstegt oksefilet i ovn. Det er ikke decideret hurtig mums, den her opskrift på oksefilet tager samlet set 28-30 timer at lave. Det er nok rettere langsom mums! God appetit og vi håber du får en rigtig lækker oksefilet ud af denne opskrift.

Oksekødssuppe – Denne oksekødssuppe er ikke den gammeldags suppe, med suppevisk, grøntsager og et stort stykke oksekød. Næ nej, dette er en mere moderne opskrift på oksekødssuppe, med hakket oksekød og hvor du kan tømme fryseren for grøntsager eller bare følge opskriften.

Oksemørbrad på grill – Oksemørbrad på grill er super lækkert. Mørbrad er et af de fineste, men også et af de dyreste stykker kød på koen. Derfor skal den også behandles med respekt, når du tilbereder den. At komme en oksemørbrad på grillen og grille den over sagte ild – ja faktisk gløder – er nok den mest nænsomme måde at tilberede oksemørbraden på. Du kan få opskriften lige her.

Olie-eddike-dressing – den helt basale, som alle kender og så selvfølgelig tips til lidt mere avancerede udgaver. Olie-eddike-dressing er en dressing alle bør kunne lave, for den passer til næsten alle typer salat og grønt.

Oliventapenade – universaldip som passer fremragende til det meste mad. I den her lidt grove udgave af oliventapenade er der ikke ansjonser, men kapers slipper du selvfølgelig ikke for.

Omelet – Du får ikke bare opskriften på omelet her. Du får forklaringen på hvad forskellen på en æggekage og en omelet er. Denne opskrfit på omelet tager i øvrigt ikke meget mere end 20 minutter at lave.

Osso Buco – Navnet osso buco betyder noget lignende knoglens marv og er lavet på kalveskank. Dette er en klassisk opskrift på osso buco.

Othellolagkage – Den her lækre kage er opkaldt efter den berømte Shakespearefigur. En Othellolagkage tager tid at lave, men til gengæld er resultatet også super lækkert. Denne opskrift på Othellolagkage er opbygget step-by-step, så det selv hvis du er ny i kunsten at lave Othellolagkage skulle være til at gå til.

Ovnbagt laks – God fiskeret, som er både saftig og smagfuld. Her finder du opskriften på ovnbagt laks, og laks er bare godt.

Denne side bliver løbende opdateret med nye opskrifter, der begynder med O.

Andet - ikke opskrifter

Nedenfor finder du artikler og anmeldelser, der ikke helt kommer ind under kategorien opskrifter.

OBH Smoothie Twister – Det her er en specialiseret maskine fra danske OBH til den helt store trend smoothies. OBH Smoothie Twister er en blender der er lavet med direkte fokus på at lave smoothies og ikke så meget andet. Nå jo så håndterer den jo også isterninger. Læs anmeldelsen af OBH Smoothie Twister her.

Cookie indstillinger
Annonce