Retter der starter med Æ

Her kan du finde retter med Æ

Æblecrumble – Er en herlig og nem kage. Kan lynhurtig laves, hvis der kommer gæster til kaffe.

Æbleflæsk – Selve navnet æbleflæsk siger hvad det drejer sig om: æbler og flæsk. Æbleflæsk er en helt klassisk dansk ret og den kan du læse mere om her.

Æblegrød – Det er en af de retter, der har eksisteret i Danmark siden tidernes morgen. Æblegrød er en helt klassisk og dejlig dansk lille ret. Find opskriften på æblegrød lige her.

Æblekage – Det er en helt klassisk æblekage – det er den æblekage man lavede i gamle dage. Det er en såkaldt no-bake kage, så du behøver ikke at begynde at forvarme oven for at lave den her æblekage.

Æblekage med smuldredej – Den her æblekage med smuldredej har masser af kanel og bør serveres med flødeskum eller skyr – gerne blandet op med lidt vanilje. Læs mere om æblekage med smuldredej her.

Æblekoteletter i Karry – Æblekoteletter i karry er en lille specialitet vi har udviklet her på siden.

Æblemuffins – Æbler i muffins er superlækkert. Svampet og friskt og holder sig friskt rigtig længe. Nem opskrift på æblemuffins med bonustips til bageform(e).

Æbleskiver – Æbleskiver bliver mest spist i julen, men æbleskiver er ikke begrænset til at være en juleret. Du kan læse opskriften til hjemmelavede æbleskiver her.

Æbletærte – I stedet for at ærgre dig over de nedfaldne æbler i haven, kan du glæde dig over den perfekte undskyldning for at lave æbletærte! Det er i den grad ‘slowfood’ at lave æbletærte fra bunden, men hele ventetiden værd.

Æg i airfryer – Her får du opskriften på hvordan du laver æg i airfryer, og det er om det er henholdsvist blødkogte, hårdkogte eller smilende æg.

Æggekage – grundopskrift på æggekage. Helte klassisk opskrift på æggekage.

Æggekage i ovn – En æggekage der er bagt i ovnen istedet for på panden. Læs opskriften her til æggekage i ovn.

Æggemuffins – Er du til muffins og æg, så er æggemuffins din drømmeret. I dennne opskrift med æggemuffins er der ikke sparret på bacon, skinke og du kan naturlig bruge krydderurter som purløg og andet til at lave din egne helt personlige æggemuffins.

Æggeretter – Her kan du finde oversigt over retter med æg. Du kan se et par stykker af dem her på siden, men du kan finde flere herinde i oversigten.

Æggestand – En klassisk dansk frokostret. Æggestand går rigtigt godt med andre ingredienser og på samme tid udgør den en dekorativ variant på frokostbordet.

Ærtepuré – en lækker dip eller sovs som smager godt og ser godt ud. Ærtepuré er nemt og lave, og det er et sikkert hit blandt gæster og børn og dem uden tænder.

Ærtesuppe – Hurtig opskrift på ærtesuppe. Tager ikke mere end 25 minutter at lave inklusiv forberedelser. Denne ærtesuppe kan både nydes varm og kold.