De mest populære retter i 2017

Sidst opdateret: 24. marts 2024

2017 er forbi, og 2018 er begyndt. Vi har kigget på, hvad der er, du og mange andre har kigget på på hurtimums.dk i det forgangne år. Det har ændret sig lidt fra forrige år, men der er også kommet flere opskrifter, som vi ikke havde i 2016.

Her får du hurtigmums’ topti for året 2017.

10. Blomkålsris – det sunde alternativ

Blomkålsris var meget populære i 2017. De er kommet med bølgen af LCHF-levestilen, som jo stadig er i bevægelse rundt omkring. Blomkålsris kan erstatte alt fra mel over ris til kartofler. De kan bruges til bagværk, tilbehør eller som bunden i en pizza. Mon ikke de også bliver et hit i 2018. Er du blevet nysgerrig, kan du se, hvordan du laver blomkålsris, og hvad du kan bruge dem til ved at klikke på linket eller billedet.

blomkålsris

9. Andebryst

Andebryst sneg sig også med på topti-listen. Det er da også en del nemmere at have med at gøre end en hel and. Så til mortensaften eller jul i de mindre familier er det jo helt perfekt. Opskriften du finder ved at klikke på linket herover eller billedet herunder kan også bruges til et gåsebryst – nej, ikke kagen!

andebryst

8. Mørbradgryde

Mørbradgryde er en genganger fra forrige års top-tre. Den er altså faldet lidt i popularitet, men den er stadig med. Klik på linket her i starten af teksten eller på billedet under teksten, så får du hele fem varianter af mørbradgryde at vælge imellem – traditionel, eksotisk, italiensk, LCHF og fedtfattig mørbradgryde.

mørbradgryde

7. Blødkogt æg

Blødkogt æg … der er rigtig mange, der nu kan koge det perfekt blødkogte æg. For opskriften har været rigtig god besøgt i det forgangne år. Kan du heller ikke lige huske, hvor mange minutter, det skal have, så klik på link eller billede, og få svaret.

blødkogt æg

6. Gullash

Gullash er svært at stave til, men det er jo også smagen, der er det vigtigste. Klikker du på linket eller billedet, så får du opskriften på en velsmagende gullasch. Du får også forslag til tilbehør og vin til gullasch. Det er der rigtig mange, der har gjort i 2017.

gullash

5. Snobrødsdej

Snobrødsdej er det måske ikke ligefrem sæson for i dette øjeblik, og selvom mange måske synes, at sommeren 2017 aldrig kom, så er der masser, der har haft behov for en god opskrift på snobrødsdej, for den har lige sneget sig med i den øverste halvdel af topti-listen.

snobrødsdej

4. Ovnbagt laks

Ovnbagt laks er en lille, bitte smule mere populær end snobrødsdej – ikke meget, men lidt. Så på fjerdepladsen og ved at klikke på link eller billede finder du opskriften på ovnbagt laks på en nem og hurtig måde.

laks i ovn

3. Pandekager

Pandekagerne har udkonkurreret vaflerne, som var med på hitliste i 2016. Men pandekager burde altså også næsten være Danmarks nationalret. Alle elsker pandekager! Find alt om pandekager – video, trin for trin-billeder, varianter og historier – ved at klikke på linket herover eller billedet herunder.

pandekager

2. Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager kommer ind på en klar andenplads. De små, buttede pandekager, som hører sig til ved brunch eller til luksusudgaven af morgenmad til f.eks. valentinsdag. Få tips og tricks og forslag til servering af hitlistens sølvvinder ved at klikke på linket eller billedet.

amerikanske pandekager

1. Chokoladekage

Chokoladekagen lå ligesom i 2016 igen i toppen af listen over de mest besøgte opskrifter i 2017 på hurtigmums.dk. Det er der ikke noget mærkeligt i, da chokoladekage er en af de mest søgte opskrifter på nettet overhovedet. Skulle du ikke have været forbi guldvinderen i 2017, så se nu, hvorfor den er så populær. Du kan også se en video, der viser, hvordan den tilberedes, når du klikker på linket eller billedet.

chokoladekage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums