Retter der starter med V

Her kan du finde retter med V.

Vaffeldej – Vafler er lækre og hvis du skal lave vafler skal du bruge vaffeldej. Den her opskrift på vaffeldej er en opskrift, hvor jeg har samlet det bedste fra vafler igennem flere år.

Vaniljecreme – Uanset hvad du skal bruge din vaniljecreme til, så bliver den altid bedst, når den er hjemmelavet! Se opskriften på vaniljecreme lige her!

Vaniljekranse – Det er en af julens dejligste julesmåkager. Du kan finde hvad vi selv syntes er Danmarks bedste opskrift på vaniljekranse her. Udover vaniljekranse kan du finde masser af andre julesmåkager i bunden af artiklen.

Varm kartoffelsalat – Du kan finde en dejlig varm kartoffelsalat, som både kan gå til medister såvel som frikadeller. Du kan også spise varm kartoffelsalat alene.

Varme hveder – Traditionelt bagværk, man normalt nyder aftenen før store bededag – noget med at selv ikke bagere må arbejde på selve bededagen. Her en herlig opskrift, der får køkkenet til at dufte herligt af nybagt brød og kardemomme

Vegansk hokkaidosuppe – Lækker krydret suppe som passer til efterårstiden. Opskriften er vegansk, så kan alle være med!

Vegansk mad – Her får du opskrifter til veganere. Vi har lavet en stor oversigt over vegansk mad, og vi håber du bliver glad for opskrifterne!

Vegansk sovs – Få opskriften på en nem vegansk sovs, som smager fantastisk til mange retter. Du kan bl.a. servere det til din pasta eller bruge det i lasagne.

Vegansk spinatbøf – Denne ret smager fantastisk og er en et godt alternativ på normal bøffer. Denne opskrift indeholder rasp som giver bøfferne en lækker sprødhed.

Vegetar gratin – En lækker og nem vegetarisk ret, som du eller dine gæster vil elske. Retten indeholder bl.a. champignoner og porrer, men du kan også bruge andre grøntsager.

Vegetar pizza – Næsten bedre end en kødpizza! Vegetar pizza er nemt at lave, og så tager det ikke så lang tid, hvis man køber sig til dejen.

Vegetarburger – De fleste forbinder burgere med kød, men det her er fremtiden! Vegetarburger smager fantastisk og du opdager nærmest ikke, at der ikke er kød. Så lav og spis din vegetarburger med god samvittighed!

Vegetarisk bygotto – Hvis du elsker risotto så vil du også elske denne opskrift på vegetarisk bygotto – lækkert og nemt.

Vegetarisk rødbedetærte – Vegetarmad når det er allerbedst! Vegetarisk rødbedetærte læner sig op ad at være vegansk, men æggene var ikke helt til at komme uden om. Smager virkelig godt!

Vegetarretter – en stor samling af spændende og lækre vegetarretter. Der findes få samlinger af vegetariske opskrifter, som er lige så store online i Danmark. Klik dig ind og læs mere om vegetarretter her på siden!

Vietnamesiske forårsruller – Meget anderledes end normale forårsruller. Vietnamesiske forårsruller er en meget lækker og moderne spise.

Vikingegryde – Det her er en klassisk herreret! Vikingegryde minder meget om mørbradgryde, men i denne variant af vikingegryde, så er der alligevel lidt forskel.

Vitello tonnato – En italiansk klassiker hvor navnet faktisk siger det hele. Vitello tonnato betyder ganske simpelt kalvekød med tun eller tun sauce om man vil. Du kan finde opskriften på vitello tonnato her.

Andre artikler og anmeldelser

Vaffeljern – Her er vores anmeldelse og guide til vaffeljern. Du kan læse vores vurdering af forskellige vaffeljern gennem dette link.