Retter der starter med A

Nedenfor kan du finde retter med A fra HurtigMums:

Abemad – abemad eller frugtsalat er en lækker og nem dessert, som mange af os nok har fået en gang eller to. Og det er der en grund til – det smager nemlig abeskønt!

Aftensmad – Her finder du inspiration og opskrifter på spændende og nem aftensmad. Hvis du altid laver de samme ti retter, skulle du tage og kigge her.

Afrikanske retter – Her kan du finde eksotiske og dagligdags opskrifter fra det afrikanske kontinent.

Agurkesalat – Her finder du faktisk 3 forskellige varianter af agurkesalat. Vi har givet dem navnene: Nem agurkesalat, traditionel agurkesalat og thai agurkesalat.

Aioli – den lækre franske mayonnaise som bare smager så meget bedre end klassisk dansk mayonnaise. Du får alle nødvendigt tips og bør i øvrigt ikke blive bekymret over arbejdstiden: 10 minutter!

Airfryer opskrifter – Der er næsten ikke grænser for hvad man kan bruge en airfryer til som alternativ til enten ovn eller friture. Airfryeren har taget Danmark med storm, og her får du vores opskrifter til airfryer, og der kommer mange flere!

Ajvar – En ajvar sauce kan sagtens benyttes som dip eller dressing i stedet for. Ajvar sauce stammer fra det gamle Joguslavien, og saucen bliver oftest benyttet sammen med kylling. Du kan se Beates opskrift på ajvar sauce her.

Albondigas – Der er vel ikke rigtig nogle lande, der ikke har deres bud på kødboller eller frikadeller. Albondigas er en spansk variant, som her i Beates opskrift serveres med den lækreste krydrede tomatsauce og basmattiris. Spanierne bruge ofte albondigas til tapas, men herhjemme vil vi også sagtens kunne bruge albondigas som en lidt eksotisk erstatning for frikadeller.

Alfajores – Denne opskrift er nok mest kendt i den argentinske version af alfajores, men alfajores findes faktisk i det meste af den spansktalende verden. Her får du opskriften på alfajores med et dejlig lag af dulce de leche.

Amagermad – Her kan du finde den nærmest legendariske ret: Amagermad.  De vigtigste ingredienser i amagermad er rugbrød og franskbrød, og for at det ikke skal være løgn. Det tager ikke mere end 5 minutter at lave en amagermad.

Amerikanske pandekager – Lækre pandekager der er noget mindre i omkreds end “danske” pandekager og noget tykkere. Passer perfekt til brunch.

Andebryst – Det behøves ikke være Mortens Aften eller Jul for at få andebryst. Stegt andebryst kan spises hele året rundt. Nå ja og hvis du er ved at forberede lidt andebryst til Mortens Aften, så det den 10. november.

Andebryststeg – Her kan du læse om hvordan man laver andebryststeg, og det er traditionen tro Beate Grandahl, der står bag opskriften på andebryststeg her på HurtigMums.

Andelår i ovn – Her får du Beate Grandahls klassiske opskrift på andelår i ovn. Der er næsten tale om langtidsstegning. Se opskriften her.

Andesteg – Denne ret burde spises noget mere, men den bliver i de fleste hjem kun spist Mortens Aften og Juleaften. Andesteg er en rigtig dejlig ret, og du finder opskriften på andesteg her.

Aperol Spritz – En alkoholholdig drink, der ikke er for stærk og er herlig på en varm sommerdag. Du får både en opskrift på Aperol Sprtiz og en del andre opskrifter med den populære italienske likør Aperol.

Appelsinkage – Det er en sjov og faktisk rigtig lækker blanding, når man blander surt og sødt. Det gælder en kage som appelsinkage, og for så vidt også klassikeren citronmåne. Her gælder det dog opskriften på appelsinkage.

Argentinske opskrifter – Vi har besøgt det argentinske køkken. Her får du en oversigt over argentinske opskrifter her på siden. Der er både søde retter og andre mer traditionelle argentinske retter og opskrifter.

Asparges med bacon – to gode ting til sammen er dobbelt så godt, sådan ca. Du får den simple og nemme opskrift på grønne asparges på grill. Men også en med hvide asparges i ovn. Alt er godt, så der er frit valg.

Aspargessuppe – Det her er en af de retter der både er hurtige og rigtig billige. Aspargessuppe er en god studenterret, men aspargessuppe er også bare en lækker suppe.

Avocado opskrifter – Her får du alle de opskrifter på HurtigMums, hvor avocado er den bærende ingrediens eller en af de bærende ingredienser i retten.

Avocado med rejer – lækker klassisk forret. Avocado med rejer kan næsten alle lide, og det har også en god balance og så er det rimeligt sundt. Det sværeste med avocado med rejer er at finde modne avocadoeer – men det får du tips til her!

Avocadosalat – Avocadoer er super sunde, og for LCHF’ere er det nærmest gudespise. Det fede ved den her avocadosalat er, at den er både lækker og sund. Og ikke bare det. Den her avocadosalat tager kun 10 minutter at lave.

Ikke-opskrifter

Actifry – Friture uden det feder – ja det kan nok ikke helt lade sig gøre, men Actifry er noget af det tætteste man kommer på. Læs mere om Tefal Actifry her.

Ankarsrum – Ankarsrum er den klassiske svenske producent af røremaskiner. Du kan læse mere om deres produkter og deres historie her.

Anmeldelser – her får du vores komplette oversigt over anmeldelser af køkkenmaskiner og andet køkkengrej. Find listen over anmeldelser her.

Denne side med retter, der starter med A vil løbende blive opdateret.