Retter der starter med L

Her kan du finde retter, der begynder med L

Lagkagebunde – Lav dine egne lagkagebunde fra bunden! Det er nemt og de smager bedre end dem man kan købe. Dertil kommer at du selv kan vælge størrelsen på din lagkage. Kort sagt: Lav lagkagebunde fra bunden, det er toppen!

Lahmacun – Det her er en specialitet fra det tyrkiske køkken. Lahmacun er en blanding af både pizza og pandekage. Kan det blive mere genialt – Her får du opskriften på den tyrkiske mesterspise lahmacun.

Laks i ovn – Lækker saftig laksevariant. Denne opskrift på laks i ovn indeholder udover laks både pesto og gedeost.

Laks på grill – det bliver supergodt og så er det sundt. Med denne opskrift følger et smart trick til at undgå fisken (hvilkensomhelst!) bliver tør. Laks på grill tager ca. 30 minutter, hvis du vil være sikker på et godt resultat.

Lakselasagne – Lasagne kan laves med meget andet end oksekød. Lakselasagne er et rigtig godt alternativ til normal lasagne.

Lakseroulade – Kombinationen af let røget laks, dild og spinat præger smagen af denne lakseroulade, der også indeholder spinat. Denne lakseroulade er ikke specielt hurtig at lave, men til gengæld smager den super lækkert.

Lakseruller – Jeg syntes det her er en af de mest delikate måder at spise laks på. Der er et eller andet over lakseruller og elegance og så en meget fin smag. Jeg elsker lakseruller for deres smag og udtryk.

Laksesalat – De fleste forbinder laksesalat med frokostbordet, og det er også her vi ville servere denne laksesalat. I denne laksesalat får du udoverlaks også æbler, grape, skyr og en smule makrel. Det tager kun 15 minutter at lave denne lille salat – rent mums – kan serveres på rugbrød eller lignende.

Laksetærte – Lækker tærte med laks. En af mine ynglings fiskeretter. Læs opskriften på laksetærte her-

Lammegryde – Klassisk lammegryde – særlig populær i påsken, men denne version af lammegryde spiser vi faktisk året rundt.

Lammekoteletter – De smager fremragende og er lynhurtigt færdigt. Eneste anke med lammekoteletter er, at kødet ofte er fløjet ind fra New Zealand.

Lammekrone – Smagen af lam går rigtig godt med timian og hvidløg. Denne her lammekrone opskrift har netop trukket på den erfaring, og her får du serveret lammekrone lavet i ovnen med både timian og hvidløg.

Lammekølle – Lammekølle kan spises hele året, men der er et tidspunkt på året, hvor lammekølle er særligt populært. Det er naturligvis i påsken, hvor der er særlig  meget fokus på lammekølle. Find opskriften her på lammekølle med velsmagende og lækkert kød.

Lammeragout – Super lækker gryderet med lam. Find opskriften på lammeragout her.

Langtidsstegt and – Her finder du Danmarks lækreste opskrift på and, og det er naturligvis langtidsstegt and, der er tale om.

Langtidsstegt flæskesteg – Denne flæskesteg får hele 7 timer i ovnen og blevet saftig og mør! Det skal du prøve!

Langtidsstegt gås – Her får du en lækker og nem opskrift på langtidsstegt gås. Det er en opskrift vi burde bruge hver Mortens aften. De fleste spiser dog and i stedet, men hvis du vil prøve gås, så prøv denne opskrift på langtidsstegt gås!

Langtidsstegt kylling – Når du ikke vil skynde på at din helkylling bliver gennemstegt, så prøv da at langtidsstege den. Det er bare mums når kødet er helt mørt men samtidig også sprødt!

Langtidsstegt lammekølle – Lækker mør lammekølle som har stået i ovnen i 6 timer! Specielt i påsken, hvor tiden er til det, så bør du forkæle dig selv og dine nærmeste med langtidsstegt lammekølle!

Langtidsstegt oksefilet – lækkert mørt oksekød som ikke bliver tørt eller sejt. Få den perfekte opskrift på langtidsstegt oksefilet her.

Langtidsstegt svinekam – Uanset om du er til flæskesteg eller svinekam, så er denne opskrift ekstra god. Her får du Danmarks bedste opskrift på langtidsstegt svinekam. Som ekstra bonus så kan jeg fortælle dig, at når du følger denne opskrift på langtidsstegt svinekam, så er det faktisk ligetil at lave.

Lasagne – Dette er den helt klassiske lasagne. Du kan finde dem i mange varianter som lakselasagnen ovenfor, men dette er en helt almindelig lasagne opskrift.

LCHF opskrifter – Her er er en samling til dig, der lever efter LCHF principperne. Når vi har LCHF opskrifter, så er det efter principperne med få kuhydrater og meget fedt. Proteinniveauet det samme eller lidt højere.

Leverpostej – De fleste køber bare deres leverpostej i butikkerne eller hvis lidt luksus slagterens hjemmelavede leverpostej. Her får du opskriften på hjemmelavet leverpostej og det er faktisk ikke så svært at lave leverpostej.

Linsesuppe – En sund og velsmagende linsesuppe, der mætter godt.

Løgsuppe – Den her suppe skulle efter sigende være fransk. Det gør ikke løgsuppen ringere. Det vigtige ved en løgsuppe er imidlertid, at det er løget, der er i centrum, og ikke bare som en sekundær ingrediens. Det er faktisk et ret lækkert resultat, der kommer ud af denne løgsuppe.

Der vil løbende blive opdateret med opskrifter, der begynder med L.

Andet - ikke opskrifter

 

Her kan du finde en oversigt over de artikler på siden, der ikke er egentlige opskrifter. Eksempler er anmeldelser og lignende.

Le Creuset stegeso – Le Creuset er et mærke, der har formået at kombinere lækkert design med god kvalitet. Læs anmeldelsen af Le Creuset stegeso her.

Le Creuset grillpande – En af de lidt nyere påfund er den her Le Creuset grillpande. Vores anmelder var noget skeptisk inden hun testede denne Le Creuset grillpande, men hvordan lød dommen over Le Creuset grillpande. Det kan du læse mere om her.

Low fodmap – Her kan du lære mere om principperne bag low fodmap. Artiklen er inspireret af Philip Løvlands bog om low fodmap. Klik på det indledende link og læs mere om low fodmap.

Cookie indstillinger
Annonce