Retter der starter med G

Her nedenfor kan du finde retter fra HurtigMums, der starter med G

Garam masala – Indisk og pakistansk krydderiblanding. Du kan efterhånden købe garam masala i alle supermarkeder, men du kan faktisk selv lave garam masala på under 10 minutter. Her får du opskriften.

Gateau Marcel – Det her er en kage for chokoladeelskere. Gateau Marcel bliver i opskriften beskrevet som en kage lavet af chokolademousse med chokolademousse ovenpå. Den smager som en drøm, og hvis du endnu ikke har prøvet en Gateua Marcel, så er det bare at finde chokoladen frem.

Gazpacho – Lækker andalusisk tomatsuppe. Server din gazpacho kold. Find opskriften på den kolde tomatsuppe gazpacho her.

Gin & Tonic – Gin og Tonic er en simpel drink, som de fleste er vilde med. Du behøver kun to ingredienser – nemlig gin og tonic. men kan nemt pifte cocktailen op med en skive citron, en skive agurk, peber eller andre spændende krydderier og ingredienser.

Glaseret skinke – Denne ret kendes også bare som hamburgerryg. Spises typisk ved højtider. Du kan finde opskriften på glaseret skinke her.

Gløgg – Det her er julens vigtigste drik. Julegløgg, hvid gløgg, alkoholfri gløgg – ja gløgg kommer i mange varianter, men der er det til fælles for drikken, at Gløgg drikkes næsten kun i juleperioden. Her får du en opskrift på Gløgg, hvor du kan lave den helt fra bunden og lave din egen gløgg-ekstrakt. Hvis du ikke har så meget tid, så køb en færdiglavet ekstrakt. Det er naturligvis ikke helt det samme, men gløgg skal der til, og hvis tiden ikke er der, så må man gå på kompromis.

Gnocchi – Det er en italiensk ret, og gnocchi er lidt pasta-agtig, og så er gnocchi alligevel noget andet. Der er nemlig ikke kartoffelmos i pasta, men det er der i gnocchi.

Grillede grøntsager – Alt kan jo næsten grilles, og det gælder i særdeleshed grøntsager. I den her opskrift på grillede grøntsager finder du lækre ideer til: Asparges, peberfrugter og spidskål. Det går lynhurtigt (under et kvarter i alt).

Grillede tomater – Med fyld eller som halve eller hele. Få den store guide til grillede tomater, der ofte er en nem og god del af en vellykket grill-aften.

Grillet burger – Det skal selvfølgelig være en rigtig grillet burger – med grillstriber på både bolle og bøf! Se hvordan du laver din egen hjemmelavet grillet burger og opgradér eventuelt til luksusburgeren.

Grillet hummer – Grillet hummer er ikke bare lækkert, det er også nemt! Forkæl dine nærmeste med grillet hummer, der let tilberedes på grill eller i ovn. Læs opskriften her!

Grillet kylling – Om du foretrækker din grillet kylling hel på dåse (pip på dåse) eller i mindre dele, er helt op til dig. Her får du i hvert fald 2 opskrifter på lækker og saftig grillet kylling, der passer perfekt til alt tilbehør.

Grillpølser og hakkebøf på grill – alt du skal vide fra A-Z for at få perfekte grillpølser og hakkebøf på grill. NB ekstra tips til at grille bøffen rigtigt.

Grillspyd – Grillspyd er dejligt nemt, og så kan du let variere, hvad du har lyst til der skal på dit grillspyd. Få inspiration til lækre grillspyd lige her!

Grovboller – De “kloge” siger at grovboller er sundere end normale boller. Om det er sandt ved jeg ikke, men det her er i hvert fald en lækker opskrift på grovboller.

Gryderetter – Se en oversigt over de gryderetter du kan finde her på HurtigMums.dk.

Grydestegt kylling – Lækker kylling lavet i gryden. Det er vores opskrift på grydestegt kylling

Græskarsuppe – Græskarsuppe kendes også ofte som Hokkaidosuppe. Her på siden skelner vi ikke. Denne græskarsuppe er lavet på hokkaido græskar.

Græskartærte – Lækker græskartærte som er perfekt til efteråret eller hvis du har al for meget græskarkød tilovers fra græskarudskæringerne!

Græsk bøf – Lækker opskrift på græsk bøf med en masse krydderier der passer perfekt med fetatern, krydrede kartofler og tzatziki som tilbehør.

Græske frikadeller – Normale frikadeller kan godt nogle gange blive lidt kedelige. Derfor er det fedt en gang imellem at kunne komme med lidt variation. Det er præcis det græske frikadeller er, og med både persille og feta, så er der godt med variation, når der serveres græske frikadeller.

Græske kartofler – Det er ret enkelt, men alligevel rigtig lækkert. Græske kartofler bliver supergode i ovn og på grund af feta og olivenolie behøver du ikke lave sovs.

Græsk mad – Her finder du alle de opskrifter vi har af græsk mad. Græske bøffer, græske frikadeller, musaka og meget mere!

Græsk salat – en klassiker som er nem at lave og smager godt. Ingredienserne er tomater, agurk, feta, oliven mm. Det e tager under et kvarter (inklusiv dressing) og er næsten en smagsrejse til Grækenland.

Græsk farsbrød – Når det er græsk, så handler det om feta-ost, oliven, hvidløg og persille. I denne opskrift på græsk farsbrød har vi undladt oliven, men der er masser af feta-ost, hvidløg og persille. Find opskriften på græsk farsbrød ved at klikke på indledende link.

Grønkålssuppe – Det her er en af min favoritsupper. Grønkålssuppe er en rigtig vinterssuppe, som passer rigtig godt en kold og blæsende vinteraften eller efterårsaften. Her finder du vores opskrift på grønkålssuppe.

Grøntsagssuppe – Den her ret er faktisk ret så lækker, når den bliver lavet rigtigt. Den her grøntsagssuppe tager kun en halv time at lave, og så er den faktisk rigitig sund. Find opskriften på grøntsagssuppe her.

Grønkål – Hvordan laver man en lækker lille ret af grønkål – vi har her udviklet en lækker opskrift med grønkål og kartofler.

Grønkålschips – Her får du Danmarks bedste opskrift på grønkålschips. Det er ikke verdens sundeste snack – der er jo også masser af salt og olie i – men grønkålschips smager i hvert fald helt fantastisk – specielt de hjemmelavede du får her!

Grønkålssalat – Lækker lille salat lavet på grønkål. Klik på linket og find opskriften på grønkålssalat.

Grønlangkål – Find den lækre opskrift på den jyske specialitet grønlangkål. Grønlangkål går rigtig godt til rigtig mange retter.

Guacamole – Avocado er hovedingrediensen i guacamole. Find opskriften her på den superpopulære mexicanske ret.

Gule ærter – Klassisk dansk ret – du enten elsker den eller hader den. Her elsker gule ærter.

Gulerodsboller – Du kan lave boller lidt sundere og lækrere med gulerødder. Denne opskrift på gulerodsboller minder meget om andre opskrifter på boller – bare med gulerod.

Gulerodsbrud – Det her er en lidt anden slags gulerodsboller end dem ovenfor. Er du til gulerødder i bagværk, så er gulerodsbrud lige noget for dig. Du kan læse hele opskriften på gulerodsbrud her.

Gulerodskage – med flødeost og nødder. Det er toppen af poppen indenfor gulerødder i bagværk. Den er ikke supersund, men det er jo også kage! Gulerodskageopskriften er relativ nem at følge.

Gulerodssalat – Den friske udgave med gulerødder, æble og rosiner og lidt sur/sød dressing til. Meget nem og flot at se på. Også lidt mere avancerede udgaver – tjek det!

Gulerodssuppe – Suppe lavet på gulerødder. Du kan finde HurtigMums eget bud på en opskrift til gulerodssuppe her.

Gullash – I denne variant af gullash har vi brugt skært oksekød. Der er nok en del, der vil argumentere for at gullash er lavet på svinekød, men i denne opskrift på gullash har vi altså brugt oksekød.

Gullashsuppe – Det hedder faktisk gullaschsuppe, men langt de fleste danskere staver det gullashsuppe. I bund og grund er gullashsuppe bare en suppe stærkt inspireret af gullash.

Siden bliver løbende opdateret

På HurtigMums finder du et væld af opskrifter, der spænder fra klassiske danske retter til eksotiske internationale specialiteter. I denne samling har vi sat fokus på lækkerier, der starter med bogstavet G. Fra den aromatiske og dybdegående smag af Garam Masala, som du nemt kan blande selv, til den drømmende chokoladefyldte Gateau Marcel, der lover himmelsk nydelse for enhver chokoladeelsker. Du kan også forfriske dig med en kold Gazpacho på en varm sommerdag eller nyde en simpel, men klassisk Gin & Tonic på en afslappende aften.

Vi har ikke glemt de traditionelle retter som den glaserede skinke, der ofte er højdepunktet ved højtider, eller den uundværlige Gløgg, der bringer julens magi til live med sin varmende og krydrede smag. Fra det italienske køkken bringer vi dig Gnocchi, en skøn variation af pasta lavet med kartoffelmos, der garanterer en unik og tilfredsstillende oplevelse.

Vores samling inkluderer også en række grillretter som grillede grøntsager, grillet hummer, og naturligvis den uundværlige grillet burger, der bringer sommer og hygge sammen med hvert måltid. Og for dem, der elsker at eksperimentere med smage fra hele verden, tilbyder vi en tur til Grækenland med græske bøffer, græske frikadeller, og den tidløse græske salat.

Hos HurtigMums er vi dedikerede til at bringe mangfoldigheden af smage fra hele verden ind i dit køkken. Vores opskrifter starter med G, men inspirationen og mulighederne er uendelige. Vi opdaterer løbende med nye opskrifter, så der altid er noget nyt at prøve. Lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor hver ret bringer sin egen unikke historie og smag.

Velbekomme!