Retter der starter med R

Her kan du finde retter der starter med R.

Rabarbercrumble – den perfekt opskrift på rababercrumble. Det er både surt, sødt, cremet, knasende og koldt og varmt, kan man bede om mere fra en dessert?

Rabarbergrød – Her finder du en klassisk og simpel opskrift på rabarbergrød. Der er også inkluderet et forslag til hvordan du sier rabarbergrøden.

Rabarberkage – Noget nær verdens bedste opskrift på rabarberkage. Det syntes vi i hvert fald.

Rabarberkompot – En rabarberkompot kan både spises som dessert og som tilbehør. Helt op til dig.

Rabarbersaft – Frisk og dejligt. Rabarbersaft smager af dansk sommer og sol. Flere tips til udvidelser af opskriften og også en drink!

Raita – Det her er noget, som du finder til de fleste indiske retter. Raita er tilbehør, og mynte er en fast bestanddel, men ellers er der mange forsskellige varianter af raita.

Rabarbertrifli – Trifli når det er bedst! Få opskriften på rabarbertrifli der smager som en drøm – se hvordan du let laver en fantastisk sommerdessert lige her!

Rabarbertærte – Rigtig lækker tærte. Et rigtig godt alternativ til rabarberkagen. Find opskrifter på rabarbertærte her.

Ramen – Når du siger Japan og suppe falder tankerne oftest på Misu, men ramen er en anden rigtig dejlig og spændende suppe. Du kan læse om ramen her, og jeg syntes personligt nogt bedre om ramen end misu suppe, som kan være en lidt kedelig omgang.

Ratatouille – De fleste kender det måske fra Disneyfilmen, men det her er faktisk en opskrift på den rigtige ratatouille. Du kan læse mere om ratatouille her.

Ravioli – Du har sikkert købt dem mange gange og færdiglavet ravioli på 5 minutter, men det er nu ikke det samme som at lave ravioli fra bunden selv. Det tager længere tid, men du kan have dine ravioli færdig på 1 time.

Rejesalat – Cremet rejesalat, frisk i smagen og med det sprøde knæk fra rejerne. Helt ideel til sommerens frokostbord. Find opskriften på rejesalat her!

Ribbenssteg på grill – Lækker Ribbenssteg med kartofler og brun sovs. Brug resterne til en flæskestegssandwich næste dag.

Risalamande – Desserten til juleaften. Baseret på risengrød. Danmarks bedste opskrift risalamande.

Risengrød – Helt klassisk opskrift på risengrød. Rester kan anvendes til klatkager. Her finder du i hvert fald opskriften på risengrød-

Risotto – Italiensk risret lavet blandt andet på hvidvin. Få opskriften på risotto her.

Risretter – Oversigt over risretter her på hjemmesiden.

Ristaffel – I Holland hedder det rijstaffel, der kan oversættes med risbord. Ristaffel er sådan set også en masse forskellige, hvor fælleskomponenten er ris. Du kan se vores bud på en lækker ristaffel med mange forslag til tilbehør.

Ristede kikærter – Her får du Danmarks bedste opskrift på ristede kikærter. Denne opskrift på ristede kikærter er både krydret og nem at lave!

Ristede løg – meget nemt og lækkert. Og de ristede løg du selv laver er uden al de tilsætningsstoffer, som gør at dem fra supermarkedet kan holde i flere år.

Ristede mandler – Her kan du finde opskriften de nemmeste ristede mandler. Du kan også finde en opskrift på honningristede mandler, hvis du er til noget lidt mere sødt!

Ristet Rugbrød – En hurtig og nem måde at tilberede ristet rugbrød. God ristet rugbrød passer godt til suppen eller som en hurtig snack.

Rodfrugter i ovn – Denne opskrift på rodfrugter i ovn indeholder honning. Rodfrugter i ovn er et rigtig lækkert alternativ til klassiske kartofler.

Romkugler – Vi kommer ikke med svaret på hvorfor det hedder romkugler, til gengæld får du her en rigtig god opskrift på romkugler. Noget af det mest fantastiske ved romkugler er, at det er en kageresteret, og at hver gang du laver en ny portion romkugler, så smager det anderledes.

Rosinboller – Er det tid til børnefødselsdag. Så tag et kig på den her opskrift på rosinboller. Det er ikke bare en opskrift på rosinboller, men også sjove serveringsforslag, hvor du kan læse om kreative ideer som rosinbolletog, rosinbolledyr, svævende rosinboller og meget mere.

Roulade – Her får du simpelthen den bedste opskrift på roulade. Det bedste er det tager ikke meget mere end 40 minutter at lave den her roulade. Så det er bare i gang med at forkæle dig selv.

Rugbrød – Hjemmelavet rugbrød smager bare bedst. Også selvom supermarkederne har oppet sig, så er rugbrød lavet selv bare bedre.

Rugbrødschips – Det her er en af de her små snacks som er nemme og hurtige at lave. Rugbrødschips laves af blot 3 ressourcer: Rugbrød, salt og en slat olie. Se opskriften på rugbrødschips her.

Rugbrødslagkage – Det her er noget nær den mest danske opskrift, som du får. I hvert fald når det gælder kager. Der er i hvert fald ikke mange andre folkeslag, der ville kunne finde på at tilføje rugbrød i lagkagen. En rugbrødslagkage er ikke særlig sund, så spis ikke denne lækkerbidsken fordi du vil sparre på kalorierne.

Rullesteg – Denne rullesteg er inspireret af den italienske porchetta, og naturligvis får du denne her rullesteg med svesker. Udover svesker, så er der også brugt skalotteløg i denne opskrift på rullesteg, og så er der også anbefalinger til forskellige krydderurter som du kan bruge. Sidst er der forslag til servering af tilbehør til rullesteg.

Rygeost – Hvis du er til at lave mad for bunden, så er rygeost et spændende sted at starte. Du skal have god tid for god mad lavet fra bunden tager tid, og sådan gælder det også med rygeost. Det er igen vores mesterkok Beate Grandahl, der står bag opskriften op rygeost her.

Rysteribs – den nemmeste opskrift på hele HurtigMums! Rysteribs er ribs og sukker.. Men hvilken sukker? Og hvad skal man bruge rysteribs til? Og må ribsene gå i stykker når man ryster? Du bliver nødt til at læse mere for at få svarene.

Rødbedebøffer – Her har vi svaret på vegetarernes hakkebøffer. Rødbedebøffer er et særdeles godt alternativ til normale hakkebøffer. Find opskriften på rødbedebøffer her.

Rødbedesalat – Salat baseret på rødbeder. Og det er en lækker rødbedesalat af slagsen.

Rødbedesuppe – Hvis du tænker den her rødbedesuppe har hentet inspiration fra Rusland – ja så har du helt ret. Men selvom inspirationen er der i denne rødbedesuppe, så er der altså ikke tale om den russiske ret borscht.

Rødvinssauce – Rødvinssauce er en rigtig god sovs til både andebryst og steg.

Røget makrel – Røget makrel er rigtig lækkert når du skal lave makrel-tartar – hvilket du også får en opskrift for her.

Røræg – Lækre røræg – hel klassisk opskrift.

Røsti – Oprindeligt en østrigsk morgenmadsret lavet af kartofler, men i Danmark bruges den mest til aftensmad.

Råcreme – I gamle dage kender du det sikkert fra abemad. Det vil sige frugtsalat med råcreme – en dejlig lille delikatesse. Du kan nu bruge råcreme til en lang række kageretter også. Her har du opskriften.

Råstegte kartofler – Denne her måde er en af de mange spændende måder at lave kartofler på. Det gode ved råstegte kartofler er, at det er nemt at lave, det er hurtigt at lave og nå ja så smager råstegte kartofler faktisk rigtig lækkert.

Andet - ikke opskrifter

Nedenfor kan du se artikler som er relateret til andre ting end opskrifter.

Rabatkoder – Her kan du finde alle de rabatkoder, som vi har samlet til vores brugere og læsere her på HurtigMums.dk.

Royal 1800 køkkenmaskine – Læs anmeldelsen af den populære køkkenmaskine Royal 1800. Du kan også finde en prissammenligning på Royal 1800 køkkenmaskine.