Retter der starter med H

Nedenfor kan du finde retter med H.

Hamburgerryg – Fire forskellige varianter af hamburgerryg. Glaseret hamburgerryg, kogt hamburgerryg, indbagt hamburgerryg og og hamburgerryg i ovn – det er hvad du kan finde her.

Hamburgerryg eller skinke på grill – god ide, som du vil blive glad for! Lidt om forskellen på hamburgerryg og skinke samt selvfølgelig hvordan man tilbereder hamburgerryg eller skinke på grill.

Hasselbackkartofler – Der findes en svensk restaurant i Djurgården i Stockholm, der hedder Hasselbacken. Det er her Hasselbackkartofler kommer fra. Læs opskriften og historien bag Hasselbackkartofler her.

Hasselbagte kartofler – Nogle kalder dem Hasselbackkartofler andre kalder dem hasselbagte kartofler. Det er præcis den samme opskrift, og du kan her finde Hasselback eller hasselbagte kartofler lige her.

Havregrynskager – Lækre små småkager, der er lavet med havregryn. Det tager ikke mere end 25 minutter fra start til slut for at lave disse kager. Havregrynskager kan sagtens laves med børn, og vi anbefaler faktisk at lave dem med børn, hvis der er tid til det. Det er en rigtig hyggestund at lave havregrynskager, og så får børnene en fornemmelse af hvordan det er at bage.

Havregrynskugler – Dejlig lille kageret. Kan ideelt laves sammen med sine børn. Det er helt i orden at få chokoladegrisede fingre når man laver havregrynskugler. Havregrynskugler kan både laves om sommeren og vinteren.

Havregrød – Her er opskriften på helt klassisk havregrød. Der er forslag til forskellige ting, som kan drysses på, og også et forslag til, hvis du hellere vil lave havregrød i mikroen.

Helstegt kylling – Opskrift på kylling i ovn smager utrolig godt og kræver så lidt tid i køkkenet som overhovedet muligt!

Helstegt pattegris – Det smager fantastisk! Men hvorfor tage til grisefest sydpå, når du kan lave din egen helstegt pattegris herhjemme. Se hvordan her!

Hindbærmousse – Rigtig lækker dessert men også mere end det. Du kan både bruge den her hindbærmousse selvstændigt eller til når du laver lagkager til fødselsdag eller andet. Der er noget specielt ved hindbærmousse med friske hindbær, men hvis årstiden ikke lige er til det, så kan du sagtens bruge frosne hindbær.

Hjemmelavet is – Du behøves ikke store ismaskiner for at følge denne opskrift på hjemmelavet is. Det tager lidt tid at lave hjemmelavet is, men til gengæld smager hjemmelavet is også så meget bedre.

Hjemmelavet leverpostej – Her får du en dejlig gammeldags opskrift på hjemmelavet leverpostej. Server gerne den duftende varme hjemmelavede leverpostej på rugbrød og med bacon, sky og champignoner til!

Hjemmelavet rullepølse – Det ser svært ud og det kan virke svært at lave hjemmelavet rullepølse. Her får du vores bud på en hjemmelavet rullepølse, hvor opskriften er lige til at gå til!

Hjemmelavet rødkål – Det her hører sig til enhver jul. Der er dem der køber rødkålen, men hvis det skal laves ordentligt skal det være hjemmelavet rødkål. Det får du opskriften på her!

Hjemmelavet saft – Saft fra supermarkedet smager et eller andet sted altid syntetisk. Her får du en opskrift på ægte hjemmelavet saft. Og hvad der er endnu bedre, den her opskrift kan bruges til flere forskellige typer hjemmelavet saft.

Hjerter i flødesovs – En klassisk ret med indvolde! Hjerter i flødesovs deler vandene, men hvis du kan lide det, så får du her den perfekte opskrift! Hjerter i flødesovs er i øvrigt en billig ret med mange kalorier for få kroner.

Humus – Humus eller Hummus er lavet på kikærter. Humus oprindelse er ikke helt klar, men de fleste mener retten stammer fra Mellemøsten. Du kan se opskriften Humus her.

Hvidkålssalat – Der er mange der kun forbinder hvidkål med stuvninger og lignende. Hvidkål går faktisk rigtig fint i salat, og her kan du finde et bud på en let og lækker hvidkålssalat. Det tager så heller ikke meget mere end 25 minutter at lave den her hvidkålssalat. Prøv den!

Hvidkålssuppe – Der er ikke noget som vintersupper, og den her hvidkålssuppe er en rigtig god en af slagsen. I denne opskrift på hvidkålssuppe er der ud over hvidkål også porrer og kartofler.

Hvidløgsbrød – det kan (næsten) alle lide. Det tager kort tid at lave hvidløgsbrød, som er et supergodt tilbehør til det meste. Eneste downside er, at det kan give en lidt markant ånde efterfølgende.

Hvidløgsdressing – Her finder du en helt klassisk og hurtig lille hvidløgsdressing. Det ligger næsten i navnet at denne hvidløgsdressing har bid i sig, og så tager den i øvrigt kun 10 minutter at lave. Alt i alt er denne hvidløgsdressing en man bare skal have memoreret og bruge igen og igen.

Hvidløgssuppe – En af de supper hvor der rigtig er smag i er hvidløgssuppe, og opskriften på hvidløgssuppe kan du finde lige her.

Honningkage – Honningkage er en fin kageret fra Sønderjylland. Du får opskrift på honningkage med ingredienser, sådan gør du samt historien bag.

Hybenmarmelade – Her får du en opskrift på hybenmarmelade med vanilje og citron. Der er også et lille trick til at gøre denne her hybenmarmelade rigtig julet. Se den rigtig gode opskrift på hybenmarmelade lige her.

Hyldeblomstsaft – Hyldeblomstsaft smager dejligt forfriskende – især koldt – på en varm sommerdag. Du kan købe det i mange forskellige kvaliteter og prislag, men du kan også bare lave den selv. Se opskriften lige her.

Hyldebærsaft – Lækkert og meget sundt. Men hyldebærsaft kræver faktisk lidt viden, så det er en god ide at have en god opskrift! Det får du her.

Hyldebærsuppe – Hvis du ikke vidste man kunne lave suppe på hyldebær, så er det bare at prøve den her hyldebærsuppe. Det kan være den bliver et godt og nyt indslag i dine opskrifter på supper. Hyldebærsuppe leverer i hvert fald en masse energi og vitaminer til vinterens mørke måneder!

Hønsekødsssuppe – Denne klassiske suppe er ikke hurtig at lave, som mange andre supper lavet på grøntsager. Til gengæld er hønsekødssuppe en rigtig dejlig og kraftig suppe. Rigtig mange har traditionelt brugt hønsekødssuppe som skrub-af mad ved store arrangementer.

Hønseretter – Høns er lækkert, men truet af alle de kyllingeretter, der er myldret frem. Vi har samlet en række hønseretter her, som hører primært til i det klassiske danske køkken.

Hønsesalat – Her får du en lækker lille opskrift på hvordan du laver hjemmelavet hønsesalat. Den her hønsesalat tager kun 35 minutter at lave, og så smager den bare så meget bedre end den man køber i supermarkedet.

Høns i asparges – Der er ikke noget lækrere end en klassisk omgang tarteletter, og til tarteletter skal der høns i asparges til. Her får du den klassiske opskrift på mesterretten høns i asparges.

Ikke-opskrifts artikler

Der findes langt flere opskrifter end andre artikler her på siden.  Men vi har også lidt spændende artikler hist og her. Nedenfor kan du finde de artikler vi har som starter med H.

Hurom HU 702 –  Denne maskine er en saftpresser, men Hurom HU 702 er ikke en hvilken som helst saftpresser, det er en slow juicer, der med få omdrejninger trækker alt saften ud af frugten. Hurom HU 702 kommer fra det anerkendte niche mærke Hurom, der specielt er kendt for deres saftpressere.

Cookie indstillinger
Annonce