Retter der starter med P
Du kan finde retter der starter med P her. Der er naturligvis en masse pasta-retter her på siden, men du kan naturligvis også finde rigtig mange andre retter her på siden også!
Pad thai – En traditionel thailandsk ret med rejer, æg og nudler. Den smager forrygende
Paella – Traditionel spansk ret og opskrift. Paella er rent spansk mums.
Pakora – En sprød, indisk snack, der er lavet af grøntsager. Find den lækre opskrift på pakora her.
Pandebrød – Super hurtig lille lækker brød ret. Minder lidt om chapati eller andet indisk fladbrød. Pandebrød kan bruges stort set til alle retter og tager kun 10 minutter at lave.
Pandekager – Klassiske pandekager i ren Rasmus Klump stil. Her kan du finde den utroligt populære opskrift på pandekager her på HurtigMums. Uanset om du kalder dem Rasmus Klump pandekager eller bare helt almindelige pandekager, så har du opskriften her.
Pandekager med øl – En faktisk ret populær afart af pandekager er pandekager med øl. Du kan her finde vores opskrift på pandekager med øl lige her.
Pandekager på bål – Det er svært at få nok af pandekager, og her har vi taget tilberedningen af pandekager videre til bålstedet. Du kan finde opskriften til pandekager på bål her, hvor du også kan se en videoopskrift il pandekager på bål.
Panna cotta – En dejlig italiensk dessert. Pynt den med friske bær eller måske revet chokolade.
Paprikagryde – En af de lækreste gryderetter jeg kender er paprikagryde. Du kan finde min favoritopskrift på paprikagryde her.
Paratha – Dette er en indisk ret, der nok bedst kan beskrives som en mellemting mellem et fladbrød, pandebrød og pandekager. Paratha bliver lavet på panden, og ordet paratha betyder noget i stil med lag a kogt dej, men der syntes jeg nu paratha lyder bedre.
Pariserbøf – Der ikke meget pariser over pariserbøf. I hvert fald ikke i den danske version af pariserbøf, så her får du klassiske opskrift det danske frokostbord på pariserbøf.
Parisertoast og Croque Monsieur et Madame – Indrøm det bare: Du kan godt lide toast! Her får du tre opskrifter på toast, som er meget bedre end dem, du køber frosne – hvilket du så kan holde helt op med. Arbejdstid er ca. 10 minutter, så se bare at komme i gang.
Pasta carbonara – Dette er en variant af spaghetti carbonara, hvor spaghettien skiftet ud med penne. Du kan finde den lækre lille italienske pasta carbonara her.
Pasta med kødsovs – Det smager altid super lækkert! Få én af favorit opskrifterne på pasta med kødsovs lige her, og servér en pasta med kødsovs alle kan lide!
Pastrami Sandwich – En pastrami sandwich er skiver af krydret og røget kød serveret mellem rugbrød, ofte garneret med sennep og pickles. Den er kendt for sin dybe, krydrede smag og er især populær i New York City.
Pasta med laks – en dejlig udgave af pasta med laks som akkompagneres af flødesovs og asparges. Det tager ca. et kvarter, så er en lækker pasta med laks klar.
Pastasalat – Lækker pastasalat med broccoli, bacon og skalotteløg. Pasta behøves slet ikke at være kedeligt, og det er denne pastasalat et rigtig godt udtryk for.
Pastasalat med bacon – Nogle kalder bacon livets krydderi. Det ved jeg ikke er om at gå til yderligheder, men pastasalat med bacon er nu i hvert fald en rigtig dejlig variant af pastasalat!
Pastasalat med kylling – Nem salat med pinjekerner, dijon dressing og granatæbler. Du kan bruge pastasalt med kylling som madpakke til næste dag eller tilbehør til din hovedret!
Pastasalat med laks – Lækker cremet pastasalat med laks som er nem og hurtig og så er den rigtig mums!!
Pastasalat med pesto – Denne pastasalat er en dejlig nem klassiker og så smager den i øvrigt rigtig godt med vores hjemmelavet pesto.
Pastasalat med skinke – I denne lækre pastasalat med skinke får du feta, majskerner, basilikum og ja også drueagurker. Pastasalat med skinke er endnu et godt bud på pastasalat fra Beate. Du kan naturligvis skifte skinken ud med hamburgerryg, hvis det er det du har til overs i køleskabet!
Pastasalat med tun – Lækker salat med tun, æg, tomater og ærter, med lækker hjemmelavet dressing – mere klassisk bliver den ikke!
Pastasalat uden kød – Pastasalat kan også spises af vegetarer, og her er et forslag til hvordan du laver en pastasalat uden kød. Hvis du skal have vegansk pastasalat, så skal du være noget opmærksom på hvilket pasta produkt du vælger, da nogle pastaprodukter ikke er veganske. Men hvis du finder en vegansk pasta, så vælg den her pastasalat uden kød.
Pavlova – Den her opskrift på pavlova er naturligvis fyldt med marengs. Pavlova kagen er opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova. Hvad der er lidt besynderligt er, at kagen Pavlova ikke stammer fra Rusland eller sågra Europa. Pavlova stammer fra New Zealand eller Australien. Begge lande prøver at tage patent på oprindelsesland.
Peanutbuttersauce – Det lyder sødt, og det er det egentligt også. Her får du både opskriften på kold peanutbuttersauce, såvel som opskriften på kylling i peanutbuttersauce!
Peanutsauce – Den smager fantastisk, og den er super nem at lave. Du kan spise det med kylling på spryd eller enchiladas. I denne opskrift får du også opskrift på hjemmelavet rød karrypasta og rejepasta.
Pebernødder – Julens favoritkage er pebernødder. De her dejlige små pebernødder de er en del af hele julens ånd. Pebernødder og jul – det er en symbiose!
Peberrodscreme – Peberrodscreme er den slags tilbehør, der bærer hele retten! Den er blød og cremet med en stærk smag af peberrod. Se opskriften på peberrodscreme her!
Peberrodssovs – Herlig sovs som ikke tager lang tid at lave. Den passer til næsten alle typer gammeldags dansk mad, men kan sikkert også bruges på nye måder, for peberrodssovs smager rigtig godt.
Perlebygsalat – En lækker salat som er hurtig at lave, og en perlebygsalat passer godt i rigtig mange sammenhænge. Prøv perlebygsalat alene til frokost eller lignende eller lav en perlebygsalat som tilbehør til din aftensmad.
Persillepesto – Her er opskriften på persillepesto. Du skal blot bruge bredbladet persille, hvidløg, mandler, lidt olivenolie, citronsaft og parmesan.
Persillesovs – Klassisk dansk sovs! Persillesovs bliver brugt typisk til hvide kartofler, og en helt klassisk ret er stegt flæsk med persillesovs. Du kan naturligvis finde et link til stegt flæsk i opskriften på persillesovs.
Pide – Er det her den originale pizza. Det er da mange tyrkere, der mener. Pide er nemlig en variant af pizza, der stammer fra Tyrkiet, og det gør den naturligvis ikke dårligere – tværtimod er pide en rigtig lækker ret.
Pilaf – Syntes du også normale ris kan være lidt kedelige. Ja så spice dem lidt op ved at lave pilaf. Her kan du finde opskriften på pilaf.
Piña Colada – smagen af sydamerikanske himmelstrøg. Lækker drink!
Pirogger – Denne her ret kommer fra Rusland. Pirogger er end lækker butterdejsret. Du kan sådan set fylde pirogger med hvad hjertet lyster, men i denne opskrift på pirogger har vi valgt at tilføje kylling.
Pitabrød – Uhm friskbagte pitabrød. Et hit til aftensmaden eller måske til madpakken.
Pizza på grill – Du kan faktisk godt lave pizza på grillen, det er både nemt og super lækkert. Se opskriften på pizza på grill med tips til fyld her.
Pizzadej – Klassisk pizzadej for dig der foretrækker hjemmelavet pizzadej fremfor supermarkedernes masseproducerede pizzadej. Vi elsker den her opskrift på pizzadej, og vi håber du kan lide den lige så meget som os.
Pizzasandwich – Elsker du både sandwich og pizza, så prøv denne pizzasandwich. I denne opskrift kan du bruge færdiglavet tomatsovs eller også kan du anvende den opskrift, der vedlagt på hjemmelavet tomatsovs. Den gode tomatsovs gør den perfekte pizzasandwich!
Pizzasnegle – Pizza er fantastisk og denne variant er absolut ikke en af de dummeste. Pizzasnegle er særdeles velegnede som madpakke indhold, og hvis du serverer pizzasnegle i dine børns madpakke, så scorer du rigtig mange point der.
Pocheret æg – her kan du finde den lidt anderledes måde at lave æg på. Det tager cirka 10 minutter at lave et pocheret æg, men det kan du læse meget mere om i denne opskrift på pocheret æg.
Pogaca – Det her er en ret, der er ret fremmed for de fleste danskere, men det gør den ikke mindre spændende. Pogaca er en bolle, der stammer fra Sydeuropa, og pogaca er en bolle med flødeost.
Pommes Anna – En noget alternativ form for kartofler. Særligt for os der er blevet lidt træt af melede hvide kartofler. Pommes Anna er min favorit kartoffelret, men den har også godt med kalorier. Pommes Anna er til de dage, hvor der skal hygges lidt mere.
Pommes Frites – Pommes Frites er ikke bare take away mad, du kan naturligvis også laver det selv. Her er opskriften til hvordan du lavede hjemmelavede Pommes Frites.
Pop Tarts – Det her er en brandspecialitet a la Oreos og lignende, men du kan faktisk selv lave pop tarts. Her får du vores opskrift på pop tarts, og ellers må du ude og finde dem på netbutikkerne. Så vidt vi kunne finde kan du ikke købe dem i danske butikker.
Porchetta – Man kan vel egentlig kalde det for en italiensk flæskesteg. Porchetta er en dejlig italiensk svinesteg lavet med en del flere urter end der er i den klassiske danske flæskesteg. Læs mere om porchetta her.
Porretærte – Lækker porretærte med lidt bacon og soltørrede tomater. Porrer er som regel ret kedelige, men i en porretærte virker de på en helt anden måde.
Pozole – Dette her er stærkt, og det er eksotisk. Pozole er en suppe eller stuvning fra Mexico. Der er ikke mange danskere, der endnu kender pozole, men det er en ret spændende ret at have på arsenalet. Specielt er pozole god, hvis du elsker stærkt og krydret mad.
Praline – Mums siger jeg bare – Det her er den lækreste kagecreme lavet af nødder. Typisk er praline lavet af mandler, men du kan også sagtens lave praline af hasselnødder. Praline bruges rigtig ofte i kager, men hvis du lige finder et snit til at nuppe en teskefuld praline, så hold dig ikke tilbage. Det smager vidunderligt!
Pulled beef – Du kan spise pulled beef som burgerindhold eller til eksempelvis kartoffelmos. Hvis du skal være helt moderne kører du pulled beef med blomkålsmos eller bagte rodfrugter. Du kan selvfølgelig finde begge opskrifter her på hurtigmums. Ja ellers kan du egentlig også bruge pulled beef til alle de ting, som din fantasi byder.
Pulled Pork – Saftigt svinekød i denne ret Pulled Pork. Svinekød mig her og svinekød mig der, det danske køkken er så overfyldt af svin og det smager alt sammen ens. Her er pulled pork helt anderleedes, og giver en markant anden smag end normalt svinekød. Pulled pork er en rigtig god ny tilføjelse til det danske svinekødskøkken.
Pulled Pork Burger – Burger med pulled pork i stedet for klassisk hakkebøf. At bruge svinekød i en burger virker måske sjovt på mange, men giv lige en pulled pork burger en chance, og så tør jeg godt væde med, at du får et nyt syn på svin og pulled pork burger.
Pølsehorn – Børnefavorit og supergod nem ret, der kan fryses. Pølsehorn er hos os et fif til en nemmere hverdag, når vi ikke lige har været så checkede i køkkenet. Pølsehorn er altid en god backup plan.
Andet - ikke opskrifter
Her nedenfor kan du se de andre typer artikler vi har på siden:
Philips HR1871 – Her kan du finde en anmeldelse af Philips HR1871. Hvis du er i tvivl så er en Philips HR1871 en saftpresser af den helt kraftige slags.
PrimaDonna Soul espressomaskine fra Delonghi – Denne espressomaskine er en af de mest eksklusive kaffemaskiner jeg kender til. MEN hvis du ikke er bange for at bruge penge på kaffe og du vil have det bedste, så skal du tage et ekstra kig på Delonghi Primadonna Soul espressomaskine. Du kan se vores anmeldelse her.